Speltips Tyskland – Colombia 30/7: Kvalitetsskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 29 juli 2023

Medan den tredje omgången har påbörjats i vissa grupper så gör Tyskland och Colombia upp om viktiga poäng i den andra.

Tyskland - Colombia

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Båda lagen vann sina respektive matcher i öppningsomgången och gör nu upp om gruppledningen i den andra. Fjolårets EM-finalister gäller som tunga favoriter i grupp H och de inledde planenligt med en total överkörning av Marocko i den första gruppspelsmatchen. Colombias seger mot Sydkorea var inte lika förväntad, men har satt dem i en väldigt bra position för att kunna avancera framöver.

Tyskland var en av förhandsfavoriterna till att gå hela vägen, vilket inte är konstigt med tanke på deras resultat under både världs- och Europamästerskap under det senaste decenniet. Men tyskorna har trots allt fått ta ett par steg tillbaka då både England och Spanien trätt fram som stora nationer inom damfotbollen under senare år.

Tyskland har fortfarande en väldigt slagkraftig trupp, och kommer de bara igång kan de mycket väl gå hela vägen. Marocko må kanske inte vara det bästa motståndet, men det var trots allt en stark uppvisning från tysk del då de körde över motståndet i öppningsmötet.

I och med att målskillnad spelar stor roll så är de så gott som garanterade gruppsegrare ifall de lyckas slå Colombia under söndagen. Kan Alexandra Popp fortsätta att prestera som hon gör så lär det bli svårt för Colombia att stå emot.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colombia ska inte kunna mäta sig

Då det på förhand förmodades vara Colombia och Sydkorea som gjorde upp om andraplatsen i gruppen så har Colombia redan fått en flygande start på turneringen. Sydkorea besegrades med klara 2-0 och nu väntar gruppens klart tuffaste utmaning i matchen mot Tyskland.

Med all förmodan så lär Colombia gå tomhänta ur söndagens möte, men har alla chanser i världen att plocka poäng mot Marocko och därmed säkra avancemang som grupptvåa. Sydkorea var dock knappa favoriter i öppningsmötet, så man ska kanske inte räkna ut Colombia helt här heller.

Man kan dock inte påstå att Colombias resultat inför VM har varit särskilt imponerande. Ifall de hade lyckats ta poäng från Tyskland hade det varit en stor skräll och förmodligen får de nöja sig med att försöka hålla siffrorna nere. Bet365 erbjuder 1.77 gånger pengarna för ett spel på att Tyskland vinner med -1,5 asian hcp, vilket vi väljer att haka på.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland -1,5 hcp
Odds: 1.77
Bolag: Bet365
Spelstopp: 11:30, söndag 30 juli
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo