Speltips Tyskland – Lettland 7/5: Genrep inför EM

Spelbloggare Publicerat: 7 juni 2021

Tyskland slipar på detaljerna inför EM 2021 och genrepet spelas under måndagskvällen, mot Lettland. Vi har tittat närmare på målmöjligheterna inför matchen och vaskat fram ett spelvärt speltips.

Tyskland - Lettland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om en vecka premiärspelar Tyskland i EM och nu får de sista möjligheten att sammansvetsa laget, en startelva och komma till mästerskapet med formen på plats. Motståndet är knappast det namnstarkaste – och här hoppas man förstås på proppen ur.

Förra veckan spelade Tyskland mot Danmark – en match som slutade oavgjord, 1-1 – trots tydlig spemässig dominans. Träningsmatcher handlar framförallt om att få ihop det, snarare än leverera resultat, men det är klart att resultaten i sig också kan stärka självförtroendet i gruppen.

Lettland är förvisso inte ett av de minsta blåbären i fotbolls-Europa, men är långtifrån någon höjdarnation och kommer heller inte medverka i EM. Däremot spelar de Baltic Cup, var Estland väntar, om några dagar och det här blir förstås en värdemätare modellen tyngre.

Tillbakalutat bortalag

Att Tyskland är på en helt annan nivå än Lettland råder det ingen som helst tvekan om – och siffrorna skulle således kunna skjuta rakt upp i höjden. Men målmässigt tror vi faktiskt att det kan bli en relativt tajt tillställning.

Fastän Tyskland antas ställa ut en slagkraftig, kommer det senare i matchen roteras hejvilt – och det är någonting som kan störa tempot i en match rejält. Att ta ut sina stjärnor, eller riskera skador, är givetvis ingenting man vill.

Lettland kommer med all säkerhet spela starkt bakåtlutat i deras försvarsspel och kan utan tvekan hålla siffrorna nere.

Under 4,5 mål spelas till oddset 1,90 hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kr riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål totalt
Odds: 1,90
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: