Speltips Ukraina – Malta 19/6: Ska vara tre poäng

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2023

Ukraina ställs inför en måstematch mot Malta på måndagen, där de också är tunga favoriter till segern.

Ukraina - Malta

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Grupp C är inte en lätt grupp att slå sig in i topp två i, men om Ukraina ska ha någon som helst chans så gäller det att plocka tre poäng mot gruppens slagpåse Malta. England har nu stuckit iväg med ledningen efter att ha plockat nio poäng på tre matcher, men där bakom ligger Ukraina, Italien och Nordmakedonien alla på tre poäng vardera efter två matcher.

Med tanke på att Italien trots allt har gått bort sig i två raka VM-kval så finns det ändå en liten öppning att lyckas knipa andraplatsen om inte Roberto Mancini får ordning på saker och ting.

Ukraina inledde med en högst förväntad förlust borta mot England i öppningsmatchen och var nära att gå samma öde till mötes mot Nordmakedonien i matchen i fredags. Nordmakedonien ledde matchen med 2-0 när de båda lagen gick till halvtidsvila, men i den sista halvtimmen kom Ukraina igång och med två snabba mål var de tillbaka i matchen. Ett rött kort och ett sent mål senare stod Ukraina tillslut som segrare efter en imponerande upphämtning.

Nu gäller det att fortsätta leverera i den på papperet lättaste matchen där de helt enkelt behöver ta tre poäng för att fortsatt kunna utmana.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malta har det fortsatt svårt

Malta har det i vanlig ordning tufft i botten av tabellen och har inlett kvalet med tre raka förluster än så länge. Det är bara Ukraina kvar att möta innan returerna, och utsikterna för att plocka poäng känns inte särskilt ljusa på måndagen.

De stod dock för ett par överraskande resultat i VM-kvalet där de lyckades plocka fem poäng och tog poäng mot Slovakien, men det är ett tag sedan nu och därefter har de inte haft mycket att komma med. Malta har åtminstone lyckats hålla nere siffrorna inledningsvis då de förlorade med 0-2 mot Italien och 1-2 mot Nordmakedonien, som hade svårt att få hål på malteserna. Men senast blev det en tung 0-4 förlust hemma mot gruppettan England, som de ska försöka skaka av sig här.

Malta hade inte mycket att komma med mot England, men lär förmodligen kunna hävda sig något mer mot Ukraina. Åtminstone lär du kunna hålla nere siffrorna något och för 1.87 gånger pengarna hos Coolbet är det i mitt tycke ett rätt bra spel att sikta på under 3,5 mål, vilket har suttit i deras två första matcher. Det var också nära suttit mot England ifall de inte dragit på sig en sen straff.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, måndag 19 juni
TV: 
Stream:  viaplay logo