Speltips Ukraina – Tyskland 10/10: UEFA Nations League

Rasim Reiz Publicerat: 8 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

UEFA Nations League på schemat och lördagen den 10 oktober spelar Tyskland borta mot Ukraina. Vi rekar med odds, speltips och förutsättningar.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

UEFA Nations League fortsätter under kvällen med Tyskland som gästar Olimpiskiy Stadium i Kiev.

En match med förutsättningar att bli väldigt underhållande. Ukraina som i senaste träningslandskampen åkte på en rejäl käftsmäll i form av 7-1 mot Frankrike, vilket fick Shevchenko att ryta till i pressen och såga flera av lagets spelare, men framförallt ryggraden och moralen som inte fanns någonstans.

Tyskland som är ett av världens bästa landslag är ju enorma favoriter i kvällens drabbning, och när det är tävlingsmatch vet vi att den ”Tyska maskinen” går igång och då är dem som oftast väldigt svåra att ta poäng mot. Man har ännu inte tagit en seger i Grupp A efter två oavgjorda matcher mot Schweiz och Spanien och kritiken mot Löw har kommit i omgångar. Enligt rapporter kommer Tyskland starta med en stark elva då man behöver vinna ikväll för att haka på Spanien i toppen.

Gnabry, Werner, Kimmich, Kroos förväntas starta och det är starka spelare framåt för Tyskland. Timo Werner som nyligen flyttat till Chelsea har ännu inte fått igång målproduktionen för sin nya klubb så därför är det väldigt viktigt för honom att fortsätta spotta in mål i landslaget.

Odds på UEFA Nations League

Ukraina har visat sig vara väldigt svaga mot dem större nationerna men på hemmaplan är man väldigt svårslagna. Man får faktiskt gå tillbaka till 2017 för att hitta en förlust på hemmaplan, då var Kroatien på plats. Yarmolenko, Konyoplanka, Zinchencko ,Yaremchuck förväntas starta för Ukraina och då kan det bli bra kontringsspel för hemmalaget.

Jag tror på förhand det här kan bli en väldigt målrik och underhållande match. Tyskland går för vinst och Ukraina som släpper till en hel del mål kommer få sättas på prov en hel del.

Ukraina har alltid varit ett lag som gör mål på hemmaplan oavsett motstånd, och jag tror så blir fallet ikväll också. Tysklands försvarsspel har inte imponerat över tid nu och därför har Löw också fått en hel del kritik.

Till kvällens match har jag hittat ett fint speltips med tanke på förutsättningar.

Jag klickar in följande över 2,5 mål i matchen och att båda lagen gör mål. Spelet hittar ni på Bet365 och ger oss fina 1,95 gånger såsen!

Trevlig kväll!

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål och över 2,5 mål
Odds: 1,95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, lördag 10 oktober 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: