Speltips Ungern – Albanien 9/10: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 9 oktober 2021

Det är rejält jämnt i kampen om andraplatsen i VM-kvalets grupp I. Två av lagen som gör upp om den placeringen är Ungern och Albanien. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Ungern – Albanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter sex spelade omgångar av VM-kvalet är Ungern på fjärdeplats på tio poäng. Albanien är två poäng bättre och däremellan finns Polen på elva poäng. England toppar gruppen fyra poäng före Albanien.

Ungern svarade för ett imponerande EM-slutspel i somras då man tog sig vidare från dödens grupp. Vid den senaste landslagssamlingen lyckades Marco Rossis manskap inte riktigt ta med sig den fina formen.

I den första matchen föll man då med 4-0 hemma mot England. Därefter förlorade man också mot just Albanien borta med 1-0 efter att hemmalaget slagit in det avgörande målet i den 87:e minuten. I den senaste matchen lyckades man sedan, med nöd och näppe, repa sig och vinna med 2-1 hemma mot Andorra.

Albanien har också de italienskt på tränarbänken då 75-årige Eduardo Reja leder laget sedan 2019. I den här jämna gruppen har man nu skaffat sig ett fint utgångsläge inför fortsättningen.

Vi den senaste samlingen föll man dock med klara 4-1 borta mot Polen i den första matchen. Därefter tog så den viktiga trepoängaren mot Ungern och sedan avslutade man med att besegra San Marino med 5-0 hemma.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Italiensk tränarkamp

England ser ut att gå mot gruppsegern men bakom dem är det en väldigt jämn kamp mellan Albanien, Ungern och Albanien. Albanien är i täten inför den sjunde omgången men de har nu att möta Ungern och Polen samt vid nästa samling England på bortaplan.

Ungern föll i slutminuterna mot Albanien senast men här står man som favoriter hos spelbolagen.
Ungern har det, på pappret, något bättre laget och på hemmaplan är man ofta starka. Det visade man, om inte annat, i EM i somras där man bars fram av stödet från fullsatta läktare.

Det senaste mötet lagen emellan var en jämn batalj och så lär det bli även den här gången. Viktiga poäng står på spel och jag tror att ett revanschsuget hemmalag kommer vara den sida som främst vill ta initiativet i den här matchen.

Italienarna Rossi och Reja har gjort det bra med sina respektive landslag och deras tränarhjärnor blir en intressant match i matchen.

Marco Rossi har emellertid ett något vassare material att arbeta med, med fler spelare som verkar på högsta europeiska nivå i sina klubblag. Jag tror därför att Ungern kommer dra det längsta strået här.

Mitt spel blir således en rak etta, att Ungern vinner till klart spelvärda 2.10 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ungern vinner
Odds: 2.10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: