Speltips Ungern – England 2/9: VM-kval

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2021

VM-kvalet inför Qatar 2022 fortsätter när Ungern spelar hemma mot England i ett viktige möte. En vinst här skulle kunna ta ungrarna till toppen av tabellen.

Ungern - England

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går att säga vad man vill om inledningen på det här VM-kvalet, men det faktum att Ungern har sju av nio poäng hittills gör att man sitter i en bra sits inför fortsättningen, och att man har en reell chans att göra sina röster hörda mot engelsmännen här.

På hemmaplan ska Ungern har en liten chans att faktiskt ta poäng mot England och om alla stjärnor står rätt på himlen kan man rent av vinna. Tre poäng skulle räcka för att gå ikapp och förbi England i tabellen.

Nu är det bara tre matcher spelade hittills och mycket kan hända, men det finns såklart en risk för EM-baksmälla för det engelska landslaget.

England må ha gjort ett historiskt bra mästerskap, men man föll som bekant i EM-finalen och det är inte det enklaste att resa sig från. Det tror jag kan få effekter på laget nu och kanske är det så att man har svårt att trumma igång maskineriet. Det är också många spelare som är precis i inledningen av säsongen och rent fysiskt, eller mentalt, är man kanske inte där.

På sina 21 senaste matcher i VM-kvalsammanhang (och VM) har England bara två förluster och under hela EM 2021 lärde vi oss att det är defensiven som gör det här laget.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på VM-kvalet 2021

Adam Nagy som i mina ögon är en av de viktigaste spelarna i det ungerska landslaget och som brukar bistå med en stabilitet kommer inte att kunna spela den här matchen. Detta efter att ha fått gult kort i samtliga VM-kvalmatcher hittills och därigenom blivit avstängd.

Vidare ska nämnas att Loic Nego är otillgänglig då han är satt i karantän, men däremot får man tillbaka Dominik Szoboszlai efter det mardrömsår som han hade förra året. Formen är lite tveksam på RB Leipzigs spelare, men vi vet att han är extremt viktig för laget egentligen.

England har nu ett viktigt VM-kval framför sig och det handlar om att försöka bygga vidare på det som såg så bra ut under EM 2021. Vad det verkar rör man om en del i laget. Det ska sägas att Dominic Calvert-Lewin inte kan spela, men det är knappast en spelare för startelvan alldeles oavsett.

Om vi ser till kvalet tidigare har England spelat ganska återhållsamt och det är deras defensiv som la grunden till det fina Europamästerskapet. Det tror vi fortsätter.

Under 2,5 mål spelas till 1.80 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, torsdag 2 september 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: