Speltips Ungern – Polen 25/3: Skarpt läge

Simon Pålsson Publicerat: 25 mars 2021

Det blir skarpt läge direkt för Ungern och Polen inför VM-kvalets första omgång mellan lagen torsdagen den 25 mars 2021.

Ungern - Polen

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För svensk del vore det konstigt om torsdagens VM-kval inte uteslutande handlade om det svenska landslaget, om Zlatan Ibrahimovic och det första steget på den nya resan som förbundskapten Janne Andersson nu ska ta laget in på.

Men för den som gillar betting på VM-kval och internationell fotboll finns det flertalet andra matcher värda att hålla koll på.

Runt om i Europa spelar de stora nationerna dock flertalet ensidiga matcher och på förhand känns det som att spänning på alla sätt är en bristvara. Det kan man tycka är lite tråkigt.

Men det finns också ett par matcher som jag vill måla upp som nyckelmatcher redan på förhand och som kan komma att avgöra hela ödet för vissa landslag. Som i gruppen med England, Polen, Ungern, Andorra, Albanien och San Marino.

Där finns det England som är klara favoriter och som av allt att döma ska vinna gruppen, men med Polen som outsider som kan skrälla, och såklart Ungern som hoppas ställa till det för polackerna i kampen om andraplatsen.

Men om det överhuvudtaget ska vara möjligt behöver man göra bra insatser och resultat mot Polen, och det gäller inte minst här i den första matchen, på hemmaplan.

Stjärnan saknas för Ungern

Det är däremot tungt för hemmalaget att man inte kan formera ett lag med Dominik Szoboszlai. Detta sedan han fortfarande är skadad. Det har sannerligen inte blivit en lyckad flytt från RB Salzburg till systerklubben RB Leipzig än så länge. Där har han inte ens kunnat spela.

I bortalaget är Robert Lewandowski till slut tillgänglig efter diverse strul med coronareglerna i Tyskland. Nu ska han kunna spela, det har Angela Merkel rent av bekräftat.

Det gör också Polen till ett klart starkare lag och på pappret ska man ha en god chans att vinna det här nyckelmötet mot Ungern. Men faktum är att ungrarna är ganska på gång, efter att ha gjort bra resultat i en tuff UEFA Nations League-grupp med Turkiet, Serbien och Ryssland.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör amål – ja
Odds: 2,00
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:45, torsdag 25 mars 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo