Speltips Venezuela – Brasilien 7/10: Nionde vinsten

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2021

Brasilien har åtta vinster på åtta försök i Sydamerikas VM-kval. Nu möter man bottenlaget Venezuela på bortaplan.

Venezuela - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Natten till fredagen den 8 oktober 2021 är det sydamerikanska VM-kvalet tillbaka och det finns flera matcher som ur ett strikt sportsligt perspektiv sticker ut.

Allra främst rekommenderas att bänka sig framför mötet mellan Uruguay och Colombia, som kommer att bli väldigt avgörande för hur VM-platserna ska till att delas ut. Båda landslagen har goda chanser att nå VM 2022, men laget som tar tre poäng har verkligen en bra chans.

Peru och Chile möts i ett annat möte som vi rekommenderar alla att se. Båda landslagen har öppnat VM-kvalet svagare än förväntat och har nu press på sig att plocka tre poäng. Laget som förlorar kan bli avhängda och redan nu räkna bort VM-drömmen. Om det vill sig illa. Annars krävs ett mindre mirakel för att rädda en VM-plats.

Ett lag som inte behöver något mirakel är Brasilien, som i praktiken i princip redan är klara för VM 2022. Med 24 poäng har man hela sex poäng ner till närmast jagande lag, och totalt elva poäng ner till en missad direktplats. Det är dessutom 13 poäng ner till att helt missa VM-chanserna.

Det kommer såklart inte att hända.

Sa jag förresten att Brasilien, efter den avbrutna matchen mot Argentina, dessutom har en match mindre spelad än alla andra lag (förutom Argentina)? Med andra ord är deras gap nedåt ännu större än vad man kan se just nu.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien går att stoppa

Än så länge har Brasilien inte visat några tendenser på att slappna av och med 19 gjorda mål framåt finns det tydliga tendenser som säger att spelarna älskar att spela matcherna. Det är bara fullt ös som gäller.

Men om vi ska snacka i ett lite längre perspektiv tycker jag att det som verkligen talar för att Brasilien är en seriös utmanare i VM 2022 är det faktum att man nu har en stark defensiv generation. Det som tidigare var lagets akilleshäl (vem minns inte 7-1 mot tyskarna?) kan rent av vara lagets styrka nu.

2 insläppta mål på 8 omgångar är ingenting annat än imponerande och Brasilien känns därför väldigt svårslagna.

Venezuela, som ligger sist i VM-kvaltabellen med sju förluster på nio försök, kommer inte att ha mycket att sätta emot här. Brasilien kommer att vinna och Brasilien kommer att vinna bekvämt. Det är min övertygelse och faktum är att oddset är på en så pass hög nivå att det kan motivera ett spel.

Brasilien vinner och håller nollan spelas till 1.95 gånger insatsen hos 888sport. Det är ett överraskande högt odds som vi tar alla dagar i veckan.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner och håller nollan
Odds: 1.95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 01:30, fredag 8 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: