Speltips Venezuela – Ecuador 20/6: Bottenmöte

Axel Sjödin Publicerat: 20 juni 2021

Copa America fortsätter under kvällen med ett tufft möte mellan Venezuela och Ecuador som båda desperat behöver poäng.

Venezuela - Ecuador

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Venezuela har redan avverkat de två tuffaste matcherna i gruppen då de mött Brasilien och Colombia i de två första omgångarna. Mot Brasilien fick de stryk och förlorade med 0-3 men mot Colombia lyckades de faktiskt få med sig en pinne med blotta förskräckelsen.

Colombia öste på mot det venezuelanska målet i 90 minuter och hade tillräckligt med chanser för att matchen skulle kunna ha slutat 5-0 eller mer. Det var – tillsammans med Fru Fortuna – den storspelande målvakten Wuilker Fariñez som vid flera tillfällen räddade kvar Venezuela i matchen och han är utan tvekan matchens spelare efter det bombardemang av skott han fick utstå.

Venezuela har tyvärr inte haft mycket till spel i någon av matcherna hittills och de ser faktiskt ut som det lag som potentiellt kommer att missa slutspel om de inte rycker upp sig. De har haft väldigt otur med COVID-19 utbrott i truppen och ett decimerat lag inför turneringen, så med det i åtanke är poängen mot Colombia ändå imponerande trots spel mot ett mål. Med tanke på hur tabelläget ser ut kan det dessutom kanske vara avgörande.

Ecuador är klara favoriter

Motståndarna Ecuador har bara hunnit spela en match hittills och lyckades till skillnad från Venezuela inte med bedriften att plocka poäng mot ett starkt Colombia. De förlorade öppningsmatchen med 0-1, men hade mer att sätta emot colombianerna än vad Venezuela hade i motsvarande match.

Med det sagt har Ecuadors anfall inte varit något vidare det heller, men de har sett ut som ett mer välbalanserat lag än vad Venezuela gjort och går in i kvällens match som rätt tunga favoriter.

Ecuador har gjort ett mål i sina tre senaste matcher nu i juni och Venezuela har inte gjort ett enda i sina senaste tre. Allting pekar på en match med få mål och två lag som har problem offensivt och inte heller vill åka på en förlust här.

Då Venezuelas trupp har flera ordinarie borta samt att det var ett smärre mirakel att de inte släppte in mål mot Colombia så tror jag ändå på Ecuador här. Att Ecuador vinner och att matchen slutar med under 2,5 mål kan spelas för 3.40 gånger pengarna hos No Account Bet, vilket jag tycker har klart spelvärde med tanke på hur de båda lagen sett ut under sommaren.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ecuador vinner & under 2,5 mål
Odds: 3.40
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 23:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: