Speltips Vitryssland – Belgien 8/9: VM-kvalet igen

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2021

Belarus gäller som stor underdog inför matchen mot Belgien, som självklart dominerar den här gruppen i VM-kvalet.

Belarus - Belgien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns ett par landslag runt om i det här VM-kvalet som redan nu har visat sig vara landslag som man ska ta på allvar och som har försökt göra processen kort med sitt motstånd. Belgien är utan tvekan ett sådant landslag.

Nu har man i för sig ett poängtapp, men 13 av 15 möjliga poäng är starka papper för det belgiska landslaget, som trots allt har en besvikelse bakom sig i form av EM-slutspelet i somras.

Belgien har dessutom makalösa 20 gjorda mål framåt än så länge, trots att man i mitt tycke inte har hamnat i en så pass mycket sämre grupp att det ska gå att trycka in 20 mål utan vidare. Det bevisas väl inte minst av det faktum att Tjeckien bara har gjort 8 mål på lika många omgångar i samma grupp.

Någon vinst till räcker för att Belgien ska lägga det här VM-kvalet till handlingarna som en formalitet och det är precis vad jag tror man är ute efter inför matchen mot Belarus, som har en vinst och fyra förluster hittills under kvalet.

Det må vara ett hemmalag som släpper in lite för många mål (14 på 4 matcher hittills) men med rådande förutsättningar i de båda lagens trupper kanske det kan bli lite mer återhållsamt än senast. I mars månad vann Belgien nämligen med galna 8-0 mot samma lag.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Motreaktion att vänta

Det är väl bara att erkänna att man inte har den allra bästa kollen på det belarusiska landslaget och att det faktum att Egor Khatkevich nu är borta med covid-19 kanske därför inte kan bedömas närmare.

Men om vi ser till landslagstruppen i stort finns det inte många spelare som sticker ut. Det man kan ha med sig är att Nikita Korzun och Pavel Sedko varit spelare som har steppat upp tidigare, men det är en ganska bra bit upp till det mittfält som Belgien har på banan.

I bortalaget ska man dock säga att det inför den här matchen finns otroliga tapp när två av lagets absolut bästa spelare är borta. Då tänker jag på Kevin De Bruyne (som är skadad) och anfallaren Romelu Lukaku (som är avstängd).

Som om det inte vore nog med det kommer man att få klara sig utan Jan Vertonghen och plötsligt är det övertag som Belgien hade haft på Belarus inte så enormt som det borde ha varit. Den belgiska truppen är trots allt ganska beroende av sina allra bästa spelare, både offensivt och defensivt.

För några månader sedan blev det löjliga 8-0 när lagen möttes på belgisk mark, men sådana siffror kan vi inte tänka oss att vi får se den här gången.

Under 3,5 mål spelas till 1.60 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.60
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, onsdag 8 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: