Speltips, Wales – Serbien 12/11: Hörnpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 11 november 2016

Grupp D i VM-kvalet bjuder på en toppfajt mellan Wales och Serbien, som det finns stor kompetens hos båda två, under lördagen. Vi har checkat av marknaderna och finner stort intresse i ett hörnobjekt till 2,45x.

Serbien har rosat marknaden i de inledande kvalmatcherna – helt till skillnad från i EM-kvalet – och krysset hemma mot Irland har följts upp av vinster över Moldavien och Österrike nu senast. Anfallsspelet har sprudlat och på dessa matcher har man antecknats för inte färre än åtta baljor. En av de hetaste är anfallaren Aleksandar Mitrovic, som även presterar bra fotboll i Newcastle.

Jagandes häck i häl är Wales, som även de undvikit att förlora såhär långt in i kvalet; de två inledande matcherna lovade en hel del – kross av Molvavien och kryss mot Österrike – men nu senast kom man inte alls upp i nivå när det bara blev en pinne i hemmamatchen mot Georgien. Förväntningarna på dem är dessutom stora efter det lyckade europeiska mästerskapet i somras, så det handlar om att hamna på rätt spår nu.

Å andra sidan saknades spelare som Aaron Ramsey och Joe Allen mot Georgien – och de båda mittfältarna är tillbaka nu. Stärker dem enormt.

Gästerna passerar deras lina

Här testar vi hörnlyckan – och det är fokus på Serbien.

Gästerna eftersträvar ett stort bollinnehav och kommer sannolikt få rulla runt en hel del på offensiv planhalva. Wales är ju framförallt bra på att bryta igenom snabbt och komma till snabba avslut, kontrar effektivt.

Därför känns det lite missvisande att vi får så bra betalt för de serbiska hörnsparkarna. Vi räknar, som nämnt, med att de kommer få tillåtelse att föra dansen – åtminstone under perioder – och kunna skapa tryck på motståndarna.

Att Wales ska ses med bra chans att hamna i förarsätet, även vinna matchen, talar ännu mer för spelet. Uppförsbacke betyder ju att positionerna måste pushas upp för Serbien.

Nu är Serbien knappast någon hörnmaskin, men en 4,5-lina ska de ses med bra chans att passera.

Serbien över 4,5 hörnor spelas till 2,45 x såsen hos Bwin, som ni får 250 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Serbien över 4,5 hörnor
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 12/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
´

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: