Långtidsspeltips inför Premier League 2018/19 – till 5,00!

Spelbloggare Publicerat: 9 augusti 2018

Är ni redo? Premier League är bara dagar borta! Under fredagen spelas den stora premiärmatchen och redan nu passar vi på att tipsa er läsare om ett mycket smakrikt långtidsspel – till oddset 5,00.

Annons:

Manchester United mot Leicester City, fredag 21:00. Det blir det stora startskottet för Premier League anno 2018/19, innan en fullspäckad lördag och söndag följer upp. Hos oss på Spelbloggare.se kommer det, som alltid, finnas späckat med speltips från årets PL.

Ett av de stora diskussionsämnena inför året har varit: vem ska kunna utmana Manchester City? ”The Citizens” var totalt dominanta under fjolåret, slog rekord och landade till slut på 100 poäng när 38 matcher var summerade. Framåt blev det 106 mål, bakåt blott 27. Resultatraden? 32-4-2!

I det stora är det ett likadant Manchester City som kliver in i det här spelåret – och då ska de förstås vara storfavoriter att spela hem hela kalaset. Nu har de också fyllt på med en klasspelare som Riyad Mahrez. Han har all potential att explodera totalt i City, en helt annorlunda miljö än i Leicester City.

Bakom City i tabellen var det desto tätare: tvåa blev Manchester United, trea Tottenham Hotspur och fyra Liverpool – alla de inom loppet av sex pinnar. Även Chelsea och Arsenal är i viss mån med i toppdiskussionen, men har de varken bredden eller spetsen att ta klivet? Undertecknad tvekar.

Spets och stabilitet har kommit in

Det största hotet för Manchester City, ska utan tvekan vara Liverpool – och vinnarspelet på dem lockar oerhört, till 5,00 x insatsen. Det är klart för stora siffror.

Liverpool har kritiserats för deras ojämnhet och inte minst försvarsproblemen, men i samband med att Virgil van Dijk kom till klubben under årsskiftet blev det också klart bättre på den fronten. En klasspelare som stabiliserade och ska fortsätta stabilisera Liverpool.

Offensivt är Liverpool fortfarande, på pappret, starkast i Premier League, eventuellt tillsammans med City. Det finns kvalitet så det nästan kokar över, i spelare som Roberto Firmino, Sadio Mané och Mohamed Salah. Identiskt med förra året på anfallsposterna.

Den del i truppen som förstärkts allra mest är mittfältet, där inte minst Xherdan Shaqiri och Fabinho hämtats in från Stoke City respektive Monaco. Extrema klasspelare. Den förstnämnda kommer bidra med smartness, frejdighet och fantastiska fötter. Den sistnämnda stabiliserar upp ett mittfält som annars varit alldeles för framåtlutat.

De andra hoten, då? Manchester United kan vi sannolikt vifta undan. Det stormar redan om tränaren José Mourinho, som anser att klubben varit alldeles för passiva under transferfönstret – och det kan man instämma i. Tottenham, det känns helt enkelt som att de inte är där ännu.

Liverpool att vinna Premier League spelas till 5,00x hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner Premier League
Odds: 5,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: