Speltips Angers – PSG 16/1: Pochettino har väckt laget

Simon Pålsson Publicerat: 15 januari 2021

Mauricio Pochettino har fått ordentlig fart på sitt Paris Saint-Germain, som har två raka vinster med sig inför mötet med Angers i Ligue 1.

Angers - PSG

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Om man bara slänger ett snabbt öga på tabellen i Frankrike kan man få för sig att skillnaden på lagen Angers och Paris Saint-Germain egentligen inte är så stor, med tanke på att det bara skiljer nio poäng och fem placeringar mellan lagen i tabelltoppen.

Paris Saint-Germain toppar inte ens den franska ligatabellen efter 19 spelade matcher – alltså halva säsongen – och plötsligt kan man få för sig att det här inte är samma dominanter som det varit under egentligen hela 2010-talet.

Men då säger jag SAKTA I BACKARNA.

Paris Saint-Germain hade en stökig inledning på säsongen, radade upp ett par tunga förluster direkt, och har inte hunnit reparera den skadan än. Den sportsliga ledningen agerade kraftfullt i vintras och gjorde sig av med Thomas Tuchel. I hans ställe har Mauricio Pochettino kommit in.

Det kommer att ta lite tid att få effekt, något vi märkte direkt då man tappade poäng borta mot Saint-Etienne i argentinarens första match för klubben.

Men nu har Paris Saint-Germain två raka vinster, varav en tung vinst i franska supercupfinalen mot Marseille senast. Jag vågar hävda att Paris Saint-Germain har vaknat till liv.

Fel läge att möta PSG

Det gör att jag tycker lite synd om Angers som får spela mot Paris Saint-Germain precis i det här läget, som om det här inte var en tuff motståndare nog. När Paris Saint-Germain precis har vaknat ska man nog försöka undvika att ställa sig på andra sidan.

Dessutom har Paris Saint-Germain en lång trend med vinster mot Angers. Faktum är att laget har 10 raka vinster mot Angers i alla tävlingar, och att det förra säsongen spelades en match som då slutade hela 4-0 till PSG.

Det här blir också andra gången den här säsongen som lagen möts, och senast vann Paris Saint-Germain med hela 6-1. Även det på hemmaplan.

Det finns alltså en hel del som talar för att Angers får det tufft här och jag blir inte förvånad om vi ser Mauricio Pochettinos första storvinst för Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain -1,5 spelas till 1,99 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Speltips:

Speltips: PSG -1,5
Odds: 1,99
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, lördag 16 januari 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: