Speltips Angers – PSG 21/4: Toppen mot botten

Axel Sjödin Publicerat: 21 april 2023

Båda lagen känns rätt cementerade på varsin sida tabellen inför fredagens möte mellan Angers och PSG.

Angers - PSG

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Den som är ute efter spänning och dramatik bör kanske leta på annat håll då det är svårt att se det här mötet sluta med något annat än en seger för gästande Les Parisiens. Angers är hopplöst avsågade i botten av tabellen medan PSG går stadigt mot ännu en bekväm ligatitel i Ligue 1.

Angers har inför omgången sju poäng upp till nästjumbon och hela 17 poäng upp till säker mark där Brest huserar. Som om deras tabellposition inte var hopplös nog så är det dessutom fyra lag som kommer att flyttas ned till andradivisionen i år då Ligue 1 kommer att minska antalet platser i ligan till 18 nästa säsong.

Den franska tabelljumbons öde är beseglat vid det här laget och med blott tre vinster under hela säsongen så sätter de knappast skräck i motståndet under fredagens match. De vann överraskande hemma mot Lille i deras senaste hemmamatch, men det var också deras första vinst i ligaspelet sedan september och förlusterna fortsätter att dugga tätt.

De har inte mycket mer än stolthet att spela för vid det här laget, men med det sagt så hade de nog gärna fått med sig ett minnesvärt resultat mot PSG innan de halkar ned till Ligue 2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG överlägsna utan att imponera

Efter ännu en besvikelse i Champions League så har det inte funnits mycket mer att göra för PSG:s del än att säkra ännu en trött ligatitel för Frankrikes överlägset bästa klubb. Inför omgången så har de åtta poäng ned till jagande Marseille, med sju matcher kvar att spela av säsongen.

Men trots att de med all förmodan går mot ännu en ligatitel så har de inte imponerat utifrån den skyhöga standard som klubben bedöms utifrån. De har haft tidiga uttåg ur både Champions League och Coupe de France samtidigt som de har haft ett par rejäla formsvackor under säsongen – särskilt efter VM i Qatar. Tränare Christophe Gaultier hade höga förväntningar på sig inför säsongen men lär med facit i hand inte få förnyat förtroende att leda den franska storklubben ytterligare en säsong.

Kring månadsskiftet till april så hade de två raka förluster mot Rennes och Lyon, men har hunnit reparera skadan genom att slå både Nice och Lens i deras två senaste möten. PSG saknar fortsatt Marco Verratti, som är en väldigt viktig pjäs på mittfältet, och Neymar är också borta – men det ska inte spela någon större roll när de möter tabelljumbon.

PSG ska vinna detta utan några större bekymmer och för de 1.70 som Bet365 erbjuder så finns det trots allt ett ganska bra spelvärde på PSG med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -1,5 asian
Odds: 1.70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 21 april
TV: 
Stream:  SportExpressen