Speltips AS Monaco – Lille 19/11: Ångestladdat stormöte

Axel Sjödin Publicerat: 19 november 2021

Ligue 1 sparkas igång under fredagskvällen med ett stormöte från mitten av tabellen mellan Monaco och Lille.

Monaco - Lille

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vad som framåt slutet av förra säsongen hade varit en match där titeln stod på spel är nu istället ett ångestladdat möte mellan två mittenlag. Båda storklubbarna har haft en väldigt tung höst där inte mycket har gått rätt och är pressade att börja klättra i tabellen för att kunna utmana om Europaplatser inför nästa säsong.

Monaco hade redan innan Ligue 1 inleddes en tuff start på säsongen då de missade Champions League efter att ha förlorat kvalomgången mot Sjachtar Donetsk. Därefter fick de en mycket tuff start på ligaspelet som de ännu inte riktigt hämtat sig från.

De leder i alla fall sin grupp i Europa League över de spanska ligaledarna Real Sociedad, men i ligan har spelet fortsatt att halta och i deras två senaste matcher innan landslagsuppehållet blev det en förlust mot Brest och ett mållöst kryss mot Reims som båda befinner sig precis över nedflyttningsstrecket.

Tabellen är dock fortfarande väldigt tight kring mitten och det är bara en poäng som skiljer Montpellier på sjätteplatsen och Monaco på elfte. Med tanke på att Monaco trots allt ändå har varit starka hemma där de vunnit sina tre senaste matcher så finns det kanske potential att klättra här.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lilles fokus ligger på Champions League

De regerande franska mästarna har verkligen inte imponerat i sitt titelförsvar hittills och ligger precis bakom Monaco i tabellen med 16 poäng efter 13 spelade omgångar. Fokus lär nog ligga på Champions League där de har fått en överkomlig grupp och där de i allra högsta grad är inblandade i striden om avancemang, men ligaspelet har verkligen fått lida.

Även Lille hade en väldigt dålig start på säsongen där det tog ett tag innan den första vinsten kom. Trots att de såg att vara på väg upp ett tag så har de återigen hamnat i en svit där trepoängarna uteblir. I deras fyra senaste ligamatcher så har de kryssat två och förlorat två i matcher där de borde ha kunnat få med sig mer.

Under samma period stod de dock för en stark insats då de slog Sevilla borta med 2-1 så uppenbarligen kan de ändå spela bra när det behövs. Men att en Champions League-match mot Salzburg ligger runt hörnet under kommande tisdag kan kanske påverka mötet mot Monaco nu på fredag.

Det kommer krävas en väldigt bra insats för att slå Monaco på Stade Louis II där monegaskerna har spelat riktigt bra. Därmed spelar vi på att Monaco vinner även här för 2.16 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Monaco vinner
Odds: 2.16
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  SportExpressen Play

Jämför odds: