Speltips Bordeaux – PSG 6/11: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 6 november 2021

Bordeaux är stora underdogs när man emot Paris SG i den 13:e omgången av Ligue 1. Matchen spelas lördagen den 6 november 2021 med avspark kl 21.00.

Bordeaux – Paris SG

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bordeaux har inte fått någon vidare bra start på säsongen under nye tränaren Vladimir Petkovics ledning. Efter 12 spelade matcher har man tagit 12 poäng och ligger strax ovanför nedflyttningsstrecket i Ligue 1.

Hälften av Bordeauxs matcher har slutat oavgjort och man hade spelat två raka 1-1-matcher inför hemmamötet mot Reims förra helgen. Där lyckades man så ta säsongens andra trepoängare då man vann med 3-2 efter en stark vändning i slutskedet av matchen. Med dryga kvarten kvar ledde bortalaget med 2-0 men Bordeaux vände till seger med ett avgörande straffmål på tilläggstid.

Med den insatsen i ryggen lär man komma med en ganska god känsla till det här mötet mot seriesuveränen Paris Saint Germain.

PSG har tagit 31 poäng på 12 matcher och toppar redan Ligue 1 med god marginal. Trots det har man inte direkt imponerat under säsongsinledning. Spelmässigt har man inte levt upp till de skyhöga förväntningarna men likväl har man sett till att vinna de flesta matcherna.

I veckan spelade man 2-2 borta mot RB Leipzig i Champions League. Dessförinnan vann man med 2-1 hemma mot Lille efter att, ännu en gång, ha vänt ett underläge den sista kvarten.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Ett PSG utan, bland andra, Messi och Verratti hade stora problem mot Leipzig i onsdags. De hade svårt att ta sig ur hemmalagets presspel där avsaknaden av Verrattis bolltrygghet i uppspelsfasen var tydlig.

Trots det lyckades man, som vanligt, att krångla sig till ett bra resultat. Men med det här spelarmaterialet räcker det inte att göra bra resultat då omvärlden förväntar sig mer än så.

Som vanligt är man också stora favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett rakt spel på bortalaget ger endast omkring 1.33 gånger insatsen. När lagen senast möttes vann PSG med 1-0 i Bordeaux. Det första mötet i Paris slutade 2-2.

Bordeaux har kryssat för många matcher så här långt men det är ett som är bättre än vad tabellplaceringen visar. Man gjorde tre mål senast och jag tror att man har goda chanser att göra mål även här.

Båda lagen har gjort mål i 7 av Bordeauxs 8 senaste matcher. Detsamma gäller i 4 av PSG:s 5 senaste matcher.

PSG vinner sina matcher utan att övertyga och man har inte alls sett orubbliga ut. På 12 matcher i Ligue 1 har man gjort 26 mål och släppt in 11. Bordeaux har en målskillnad på 16-24 och jag tror att det kan bli en den mål i den här matchen också.

Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, lördag 6 november 2021
TV: 
Stream:  Expressen TV

Jämför odds: