Speltips inför Amiens – Marseille 4/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 4 oktober 2019

Efter tre raka poängtapp är det skarpt läge för Olympique Marseille inför fredagens möte med Amiens i franska Ligue 1.

Annons:

Ligue 1 fortsätter med sitt fina initiativ med matcher varje fredagskväll och den här veckan väntar mötet mellan Amiens och Marseille, två lag som behöver steppa upp sin trend vad gäller poängskörd.

För hemmalagets del har man två raka matcher utan vinst, varav en hemmaförlust mot Bordeaux. Det är någon slags negativ trend som vi försiktigt skådar nu.

Dessutom kommer man från en trend med fyra (!) raka förluster mot Marseille och kan eventuellt gå in i den här matchen med visst bristande självförtroende.

Olympique Marseille då? Jo, laget har tre raka kryss i Ligue 1 och har därför tappat kraft och mark i tabellen efter en synnerligen stark säsongsinledning. Det är med andra ord hög tid att plocka en trepoängare igen.

Annons:

Saman Ghoddos saknas

Det är naturligtvis relevant att ha med sig det faktum att den svenske anfallaren Saman Ghoddos inte kommer till spel här. Han är avstängd under hela hösten efter att ha hamnat i kläm vad gäller kontraktsförhandlingen med den spanska klubben Huesca. Utan att gå in på den i detalj kan vi väl konstatera att det här är ett klart försvagande faktum för Amiens.

Men trots det har laget varit målstarka under hela säsongen och kommer nu från en trend med mål gjorda i fyra raka matcher. Så här långt är lagets enda mållösa match den mot Toulouse på bortaplan i den fjärde omgången.

Marseille å sin sida har inte heller några stora skador att rapportera om, men känns inte fullt så heta som vi hade hoppats på. Däremot litar vi blint på att laget går stenhårt för att göra mål här också.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, fredag 4/10
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: