Speltips inför Dijon – Lens 2/6: Avgörande franskt kvalmöte

Simon Pålsson Publicerat: 2 juni 2019

Dijon har med sig 1-1 efter det första mötet i kvalmötet till Ligue 1. Frågan är om Lens kan vända på steken i match två den 2 juni 2019?

Annons:

Tidigare i veckan spelades den första kvalmatchen mellan Lens och Dijon i kampen om att nå franska Ligue 1 till nästa säsong. Det är vinnaren över 180 minuter som får sådan status till nästa år, varpå returmötet på plats i Dijon är väldigt mycket.

Värt att ha med sig här är att det är Dijon som är det lag som sitter i förarsätet sett til hur deras seriesituation ser ut för närvarande. Det är Dijon som är laget från Ligue 1, som alltså ska försvara sin plats.

Det första mötet slutade 1-1 med Lens som hemmalag, varpå Dijon nu har ett bra utgångsläge inför returen. I praktiken kan laget bara försvara sin ledning hela vägen in i mål, men känslan är att vi får se den klasskillnad som ändå finns mellan lagen när Dijon väl får spela på sin hemmaplan. Det är det vi väntar oss i det här mötet.

Rakt spel väntas

Det här är också två lag som inte spelar mot varandra särskilt ofta, men senast lagen tillhörde samma serie var för ett par säsonger sedan. Då slutade matcherna där Dijon var hemmalag med vinster för Dijon, förutom i ett av de tre senaste fallen.

Det är bara en av flera saker som talar för Dijon i den här matchen, men den generella och stora saken är såklart att det är ett betydligt bättre lag.

Det som eventuellt inte talar för att det raka spelet på Dijon är en god idé är att laget inte nödvändigtvis behöver vinna. Men i takt med att gästerna letar sig upp i banan kommer hemmalaget också att ha tillfälligheter att gå framåt.

Dijon vinner spelas till 2,30 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Dijon vinner
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  21:00, söndag 2/6
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.