Speltips inför Dijon – PSG 1/11: Solklar favorit i Ligue 1

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2019

Paris Saint-Germain är enorma favoriter inför fredagsmötet med jumbon Dijon i franska Ligue 1.

Annons:

Det är inte det allra bästa utbudet av fotboll som erbjuds på den internationella scenen på fredagskvällen. Här får vi djupdyka in i enstaka matcher från ligor runt om i Europa – där matchen mellan Dijon och PSG nog kan kännas lite sval.

Paris Saint-Germain är löjligt dominanta mot Dijon och står nu på nio (!) raka vinster mot laget. Under hela storhetsperioden har PSG traskat rakt över det här laget som om det inte vore någonting.

4-0.
4-0.
3-0.
8-0.

Resultatraden sista säsongerna har också varit smärtsam och säger en hel del om skillnaden mellan lagen. Nu dominerar PSG också den här hösten och har redan skaffat sig ett försprång i toppen.

Samtidigt har Dijon det svårt och ligger just nu som klar jumbo efter att ha förlorat sex av elva matcher hittills. Det ska sägas att en vinst hit eller dit kan innebära att man klättrar snabbt igen.

Annons:

Enrom klasskillnad

Efter att ha haft vissa problem med skador under inledningen på säsongen ser det nu bättre ut för gästande PSG, men det ska sägas att Neymar fortfarande inte är spelklar. Det är frågan om brassen någonsin når upp till samma konsekvent höga nivå igen – åtminstone i Frankrike där motivationen tryter.

Här ska man verkligen inte stirra sig blind på att det är ett lag som spelar på hemmaplan. I den franska ligan har det här visat sig vara av mindre betydelse, åtminstone när PSG är ett av lagen. I Ligue 1 är PSG så stora favoriter att det ofta kvittar om man spelar i den franska huvudstaden eller inte.

Det är ungefär precis samma sak som vi nu förväntar oss inför fredagens möte. Här kan vi inte tänka oss annat än att Paris Saint-Germain vinner komfortabelt.

PSG -1,75 (asian handicap) spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  PSG -1,75 (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, fredag 1/11
TV:    viasatfotboll logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: