Speltips inför Ligue 1 2021/22: Odds och långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 8 augusti 2021

Inför starten av den franska högstaligan Ligue 1 säsongen 2021/22 ger vi er förutsättningarna, oddsen och det bästa långtidsspelet.

Långtidsspel Ligue 1

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lille svarade för en smått otrolig bedrift då man, mot alla odds, vann Ligue 1 förra säsongen. Christophe Galtiers manskap tog hem ligatiteln med en poängs marginal till giganten Paris SG och frågan är om de kan vara med och utmana även den här säsongen.

Det vore i så fall en ännu större bedrift. Succétränaren Galtier har lämnat klubben och istället tagit över Nice. Därtill har man tappat bärande spelare som Boubakary Soumaré och Mike Maignan.

Paris SG har, efter den missade ligatiteln, förstärkt sin, redan urstarka, trupp ytterligare. In har spelare som Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma och Achraf Hakimi kommit och Mauricio Pochettino förfogar över ett lag som inte ska kunna misslyckas.

Förra säsongen var det en kvartett lag som höll en nivå över alla andra. Racet var jämt mellan Lille, Paris SG, Monaco och Lyon i toppen men ner till femman Marseille var avståndet hela 16 poäng. Om det är något lag som ska kunna hota PSG säsongen 2021/22 så är det förmodligen något av de ovan tre nämnda.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ligue 1 2021/22 – Odds och speltips

Paris SG är, som sig bör, gigantiska favoriter att vinna ligatiteln i Ligue 1 2021/22. Ett spel på PSG som vinnare står i oddset 1.15 hos William Hill.

Ur ett spelperspektiv finns det mer intressanta bet att överväga. Bland annat kan man spela vilka som kommer att sluta tvåa och där är det ett klart jämnare lopp.

Lyon står som favoriter i den kategorin till oddset 2.80. Därefter har vi Monaco till 4.00 gånger insatsen, Lille till 5.00 och Marseille till 6.00. Till den femte främsta utmanaren Nice är oddset uppe i hela 18.00.

Tittar vi på utmanarna till PSG så har de flesta tappat en, eller ett par, bärande spelare. Sannolikheten att någon ska kunna sätta käppar i hjulen för ett PSG som, på pappret, kanske är starkare än någonsin är mycket liten.

Men är det något lag som skulle kunna mäta sig är det Lyon. Sett till omsättning, trupp och historik bör de absolut ha goda chanser att bli tvåa den här säsongen.

Förra säsongen blev en smärre besvikelse då man bara blev fyra. Sedan dess har Peter Bosz, som senast ledde Bayer Leverkusen, tagit över laget och kvalitet och potential finns för att man ska gå en bra säsong till mötes.

Visserligen har man tappat Memphis Depay till Barcelona men ur talangfabriken Lyon kommer det alltid något nytt. Kanske blir det 17-åringen Rayan Cherkis stora genombrottssäsong? Och i jämförelse med konkurrenterna (bortsett från PSG) har man förmodligen den, på pappret, bästa truppen, trots tappet av Depay.

Ett spelvärt och högst troligt långtidsspel på Ligue 1 2021/22 är att Lyon kommer att sluta topp-3. Det spelas till 1.68 gånger pengarna hos William Hill.

Ligue 1 drar igång fredagen den 6 augusti med premiärmatchen Monaco – Nantes.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lyon slutar topp-3 i Ligue 1
Odds: 1.68
Bolag: William Hill
Spelstopp: 17:00, lördag 7 augusti 2021
TV: 
Stream: