Speltips inför Lille – Saint-Étienne 28/8: 3,47-oddsare till TV-peng

Spelbloggare Publicerat: 28 augusti 2019

Dubbelt upp med fransk ligafotboll står på onsdagsmenyn och en 3,47-oddsare till speltips inför Lille – Saint-Étienne på Stade Pierre Mauroy hittar ni hos oss på Spelbloggare.se.

Annons:

Fullspäckat med fotboll i fotbolls-Europa och under onsdagen är det fokus på Champions League-kval och Ligue 1, bland annat. 19:00 är det avsparkstid på Stade Pierre Mauroy, en match som visas helt utan kostnad hos Betsson, Annons: som ni via oss får en välkomstbonus om 1 000 kronor hos.

Lille och Saint-Étienne är två klubbar som aspirerar på de bättre positionerna i serien, de som ska leda ut i Europa. Förra årets två respektive fyra.

Att rucka på PSG:s hederstitel som dominanter över fransk klubbfotboll är möjligen långsökt, men skrällar har inträffat förut – 2016/17 vann Monaco, som bekant, serietiteln – och då vill dessa parter vara där och hugga.

Spelåret inledde Lille med att vinna med uddamålet hemma över Nantes, för att därefter åka på en förlust med det omvända när Amiens SC besöktes. På Stade Pierre Mauroy var de fasansfullt starka under fjolåret och hemmastyrkan blir att se upp med för Saint-Étienne, vilka annars varit lite sisådär på resande fot.

Saint-Étienne har vunnit en match, borta över Dijon, och kryssade därefter hemma mot Brest. Fullt acceptabla utfall, absolut, men stundtals har spelet varit lite småsvajigt. Här saknas William Saliba, skadad, medan Kévin Monnet-Paquet liksom Jean Eudes Aholou är osäkra kort.

Och för Lille är alltjämt Xeka och Adama Soumaoro skadelistade. Boubakary Soumaré står som avstängd efter att ha blivit utvisad senast. Litet avbräck, även om situationen kunde ha varit klart värre.

Krysset – ett logiskt utfall

Det är två starka lag som ställs mot varandra i afton. Efter blott två matcher vardera är större slutsatser vanskliga att dra, speciellt när insatserna varit av blandad kompott, men det är oavsett vad två parter som vill och ska kunna utmana en bit uppåt i tabellen.

Att det därför lutar över åt Lille som favoriter är alldeles självklart. Värdet finner vi dock inte på favoritmarknaderna, utan när känslan är att en tajt historia väntar ser vi istället möjligheten att skruva upp oddset en bra bit.

Lilles frammarsch i mötet mot Amiens stoppades såklart i stor mån av den tidiga utvisningen, men inte heller innan dess eller i matchen dessförinnan har de lyckats få det att rulla på ens i närheten av friktionsfritt. Kan därmed vara en favorit i fara.

På förhand vore Saint-Étienne mer än tillfredsställda med ett kryss från en match som denna och med det beaktat tror vi på en ganska bakåtlutad och defensivt inställd approach till kvällens 90-minuterskamp – något som kan, och borde, bidra till att det skulle krävas små marginaler för den ena eller andra sidan att dra det längsta strået.

Slutsatsen? Krysset till smakrika 3,47 gånger degen hos Coolbet. Duger absolut som en TV-peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,47 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 28/8
TV: 
Stream:  viaplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.