Speltips inför Lyon – PSG 22/9: Nyckelmöte i Frankrike

Simon Pålsson Publicerat: 22 september 2019

Det blir ett intressant speltips inför kvällsmötet mellan Lyon och Paris Saint-Germain söndagen den 22 september 2019.

Annons:

Då är det åter dags för ett toppmöte i Ligue 1 där vi nu ska få se ett pånyttfött – om det är ordet vi letar efter – PSG efter veckans vinst mot Real Madrid i Champions League.

Inledningen på säsongen har varit lite skakig med turbulens kring Neymar, svaga prestationer och direkt oinspirerat spel. Men det ser allt bättre ut och vinsten mot Real Madrid är det yttersta beviset på det.

Förra säsongen visade Lyon tendenser som påminde lite om lagets storhets tid på 00-talet när bland annat Kim Källström var en viktig spelare. Nu är konkurrensen som bekant klart tuffare än vad den var då – med ett PSG som tillhör de allra bästa lagen i världen – varpå pressen att prestera är klart större.

Inför den här säsongen fanns förhoppningar om att laget skulle kunna bygga vidare på de fina tendenserna från fjolåret och det går väl att argumentera för att det har skett till viss del. På hemmaplan är man hur som helst urstarka med enbart en förlust på sina tolv senaste ligamatcher inför hemmapubliken. Det är ett sylvasst facit att luta sig mot.
Annons:

Ligue 1 kittlar igen

För att ett lag som Lyon ska kunna skrälla mot Lyon behöver stjärnorna stå rätt på himmelen och laget ska dessutom gärna kunna formera sin starkast elva. Efter att ha varit avstängda sist är Thiago Mendes och Youssouf Koné nu tillbaka i matchtruppen igen, medan Marcal är högst osäker till spel fortsatt. Det ska sägas att han ännu inte gjort några spelminuter i år.

PSG har som ni vet en klart bredare trupp och är inte tillnärmelsevis så känsliga för avbräck. Med det sagt är det såklart en nackdel att spelare som Kylian Mbappé inte spelar det här mötet. Julian Draxler och Thilo Kehrer är inte heller med i matchtruppen för PSG. Edinson Cavani och Colin Dagba hoppas däremot kunna spela.

Här tror vi trots det att Paris Saint-Germain blir aningen för svårstoppade. Det går inte att blunda för det faktum att man är ett klart starkare lag.

PSG vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  PSG vinner
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, söndag 22/9
TV:    viasatpremium logo  viasatultrahd logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: