Speltips inför Lyon – PSG 4/3: Cupmöte i Frankrike

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2020

Paris Saint-Germain spelar cupmöte med Lyon onsdagen den 4 mars 2020. Vi rekar med odds och speltips inför matchen.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För att hinna med alla säsongens matcher gäller det att också utnyttja veckorna som inte är ockuperade av europeisk toppfotboll från exempelvis Europa League – varpå det nu spelas cupmatcher runt om i nästan hela Europa.

Just den här veckan får vi bland annat följa mötet mellan Lyon och Paris Saint-Germain i den franska cupen. Det här är säsongens två överlägset bästa lag i fransk fotboll, men trots det tycker vi att klasskillnaden är stor.

PSG har haft ett par svaga veckor och ser omotiverade ut, någonting som riskerar att påverka lagets prestationer även i Champions League. Det är ett mönster som vi har sett hända många gånger förr – och som är hela klubbens stora problem.

Men kanske är det här cupmötet ännu ett sätt att få lite mer motivation, och känna att man faktiskt har någonting att spela för. Det vore en bra grej att ta sig vidare från den här matchen, och att man då möter Lyon gör att man i princip tvingas att ta det hela på allvar. Det tror vi bara är en fördel för PSG.

Annons:

Speltips på Paris Saint-Germain igen

Det kan ibland framstå en aning tjatigt när man backar Paris Saint-Germain i tid och otid, men med tanke på hur överlägsna man är i den franska ligan och fotbollen generellt i Frankrike är det inte konstigt. Paris Saint-Germain vinner nästan alla sina matcher – om man bara vill.

Just den här gången tror vi verkligen att Paris Saint-Germain vill vinna matchen. Det gör att man inte annat än kan hålla med spelbolagen som håller Paris Saint-Germain som favoriter på förhand.

Om vi håller oss till Coupe de France har Paris Saint-Germain nu vunnit 33 av sina 35 senaste matcher i turneringen. Det säger en hel del.

Mot Lyon har Paris Saint-Germain ocks åett bra övertag med sig från tidigar eunder säsongen, då man vunnit båda ligamötena mot laget. Det i sig säger en del. Lyon är i för sig i hyfsad form, men mot Paris Saint-Germain är man underdog.

Paris Saint-Germain vinner spelas till 1,67 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos fräscha Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  PSG vinner
Odds:  1,67
Bolag:  Coolbet
Spelstopp:  21:05, onsdag 4/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: