Speltips inför Montpellier – PSG 30/4: Tröttkörda gäster

Spelbloggare Publicerat: 29 april 2019

Praktfiaskon, inte det minsta att spela för och väntad rotation på de stora stjärnorna. Paris Saint-Germain kan mycket väl vara en favorit i fara när de tar picket och packet till Stade de la Mosson för att ställas mot Montpellier.

Annons:

Det är kaotiskt i PSG – och enkelt är det att förstå varför. Inte heller detta år räckte de till i Champions League, åkte ur kvartsfinalen mot Manchester United, och häromdagen förlorades även Coupe de France-finalen mot Rennes efter straffsparkar. Misslyckande i båda de inhemska cuperna.

Med andra ord blir det bara en titel för miljardklubben, med stjärnor som Neymar, Kylian Mbappé och Edison Cavani. Förstås ett praktfiasko att de trots massiva ekonomiska muskler inte förmår att ta nästa kliv, utan snarare backat. Blir spännande att se vad som händer under kommande transferperiod.

Montpellier, nu placerade sexa, har fått upp ångan rejält och kan alltjämt nå en Europaplats när fem seriematcher återstår att spela. Inför matchen har de vunnit två raka fajter, hemma över Toulouse samt borta över Strasbourg. Med medvind och en vältajmad match mot ett motivationslöst (eller revanschlystet?) PSG ser de chansen att utöka sviten till tre och stärka aktierna i tabellen.

Mycket talar för skrällen

Kort vila, en fysiskt och inte minst psykiskt krävande 120-minutersmatch plus straffar, och inte ett knyst att spela för – hur ska PSG hitta tändvätskan inför matchen? Det har vi svårt att se dem lyckas med.

Rotation är det uppenbart att det kommer bli och de mest framstående pjäserna troligen sparas på. Här är det mest en chans för PSG att lyfta fram andra spelare, för att de ska få visa framfötterna.

På de fem senaste matcherna har PSG bara vunnit en och det mot ett nedflyttningshotat AS Monaco. Defensiven läcker som ett såll, 13 insläppta på dessa, varav dem kom borta mot Lille.

Att storklubben ska stå i siffror runt dubbla insatsen för att vinna ser vi således som missvisande. Oddssättarna och marknaden analyserar det här med ett överdrivet fokus på namn.

Montpellier kommer från två kalasprestationer och har allt att spela för. På hemmaplan har de dessutom bara förlorat tre av 16 matcher och brukar kunna ställa till med problem för PSG. De två senaste identiska mötena har undvikits att förloras; en vinst och ett kryss.

Skrälloddsen är extremt lockande och vårt speltips blir därför Montpellier +0,5 mål (asian handicap) till mycket fina 1,92 gånger pengarna hos Bethard. Observera att risken för oddsdropp är betydande. Skynda, fynda!

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Montpellier +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 30/4
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor´:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.