Speltips inför Nantes – PSG 4/2: Stökigt läge

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2020

Interna problem stör Paris Saint-Germain inför tisdagens bortamatch mot Nantes, som hoppas kunna bryta deras förlustsvit och skrälla hem poäng i Ligue 1. Kan ett favoritfall vara på gång, månne?

Annons:

Annons: Se matchen helt gratis: Läs mer om hur – här. Regler & villkor tillkommer.

Man kan tänka sig att det ska vara frid och fröjd i ett lag som kommer från en 5-0-kross av ett normalt starkt Montpellier, som hållit nollan i fem raka matcher och inte förlorat på 19 matcher till antalet.

För PSG är dock fallet inte som sådant. I den nämnda matchen blev storstjärnan Kylian Mbappé utbytt med en bit över 20 minuter kvar och visade upp ett tydligt missnöje över detta; reagerade starkt och har hamnat i blåsväder. Det har fått stor uppmärksamhet dagarna därpå och således även inför denna batalj.

Två dagar inför den här matchen hade dessutom Neymar en uppmärksammad födelsedagsfest. Långtifrån den bästa möjliga uppladdningen, förstås, och någonting som utåt framstått som nonchalant.

Nonchalans och stora egon till trots – Paris Saint-Germain toppar, precis som väntat, Ligue 1 storstilat och ska alldeles oavsett vara storfavoriter. De håller helt enkelt en annan nivå än konkurrenterna i Frankrike.

Inför matchen har parisarna Juan Bernat, Colin Dagba och Thiago Silva skadade samt Marquinhos osäker. Nantes saknar skadekvartetten bestående av Fabio, Marcos Coco, Nicolas Pallois och Kalifa Coulibaly.

Skrällbud

Verkligheten som råder – med interna konflikter och uppblåsta egon – är förvisso ingenting nytt för PSG, men det är klart att det i viss mån kan störa dem. Dessutom kommer varken Neymar (skadad enligt rapporter, men kan det röra sig om någonting annat, månne?) eller Kylian Mbappé medverka och även om det finns bredd, förloras en hel del offensiv slagkraft.

Utöver det – Thiago Silva, Colin Dagba samt Juan Bernat skadade. Marquinhos tveksam.

Det är inget Nantes i höjdarform, milt uttryckt, med tre matcher på raken förlorade. Dessa har emellertid samtliga kommit med uddamålen och grundkapaciteten finns ändå där. Förlorar sällan överdrivet stort. Släpper in få mål. Torskade “bara” med 0-2 i bortamötet mot just PSG.

Nu kanske de kan ställa till med en skräll, mot ett något omskakat PSG? Eller i alla fall hålla siffrorna nere?

Vårt speltips blir därför Nantes +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar max med uddamålet – till oddset 1,83 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Nantes +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:05, tisdag 4/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo