Speltips inför Nice – Marseille 28/8: Nytt franskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 27 augusti 2019

Det blir ett målspel inför onsdagens heta möte i Ligue 1 i Frankrike mellan succélaget Nice och bottenlaget Marseille den 28 augusti 2019.

Annons:

På onsdagen är det dags för två matcher i franska Ligue 1, som så här i inledningen av säsongen fortsätter att sprida ut matcherna på många dagar. Det är oklart precis vad syftet är, men tydligt är i alla fall att det franska förbundet försöker få in flertalet matcher tidigt på säsongen. Möjligen frigör det utrymme i spelschemat senare.

Ett lag som öppnat säsongen urstarkt och nu hoppas fortsätta på den inslagna vägen är Nice. Efter två matcher står laget på sex inspelade poäng efter att ha vunnit 2-1 två gånger om.

Nu står Nice dessutom på en spektakulär hemmasvit på endast en förlust på sina 15 senaste matcher inför hemmapubliken. Det skojar man sannerligen inte bort i första taget.

För motståndet i onsdagens möte står Marseille, som efter två spelade omgångar står på en inspelad poäng och dessutom har stora strukturella problem i det egna spelet. Det behöver studsas tillbaka i rätt riktning omedelbums för att det här inte ska bli en tung, tung säsongsinledning för den klassiska klubben.

Annons:

Ett målspel i Ligue 1

Nice har haft en ganska tung inledning på säsongen rent spelarmässigt, någonting som lätt hamnar i skymundan av att man faktiskt gjort riktigt fina resultat så här i inledningen av säsongen. Efter sitt röda kort senast är Ricne Coly avstängd och spelar därmed inte mötet med Marseille. Det är en spelare som man verkligen hade kunnat ha nytta av. Dessutom är Youcef Atal och Danilo fortfarande skadade. Ingen av spelarna har kunnat spela någon match hittills.

Marseille har å sin sida haft en spelarmässigt bra inledning på säsongen – inga större skador eller andra problem att rapportera om – men har å andra sidan underpresterat vad gäller resultaten. Florian Thauvin närmar sig nu spel, men är fortfarande inte klar för att konkurrera om en plats i startelvan.

Det som talar för Marseille är att laget har fem raka vinster mot Nice och bevisligen vet precis hur man ska få det här laget omkull. Det gör att vi litar på att laget nu trycker framåt mer och får nytta av sina mer frejdiga offensiv.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, onsdag 28/8
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.