Speltips inför Nice – PSG 18/10: Paris Saint-Germain är favoriter

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2019

Paris Saint-Germain är solklara favoriter inför fredagsmötet mot Nice i franska Ligue 1.

Annons:

Det är åter dags för franska Ligue 1 där det väntar ett fredagsmöte med Paris Saint Germain. Med andra ord slänger ligan ur sig sin hetaste match redan på fredagen – som en härlig liten aptitretare till vad som senare väntar under den intensiva helgen.

Efter två snöpliga förluster har PSG ändå lyckats reda ut stormen och spatsera raka vägen upp i topp av tabellen i ligan. Det är liksom inget snack om saken med 21 inspelade poäng på nio omgångar. Det räcker gott.

Nice har å sin sida 13 poäng, en skörd som får anses ganska okej och som gör att laget har en reell chans att slåss om Europaplatser vad det lider.

Nu är det lite problem i och kring laget sedan Youcef Atal blivit avstängd till det här mötet, medan Adam Ounas och Stanley N’Soki missar med skador. Remi Walter är också osäker till spel. Tunga tapp.

Annons:

PSG är för bra

Under egentligen hela den här inledningen av säsongen har PSG haft stora problem med att spelare inte hunnit bli spelklara till matcherna och i noll matcher av nio hittills har man kunnat formera precis den startelva man önskar. Det är egentligen anmärkningsvärt att ett så starkt lag, med en så otrolig organisation kring skador i klubben, ändå inte får bukt med problemen som bevisligen finns.

Inför matchen mot Nice kommer Neymar återigen att saknas efter sin skada för Brasilien under landslagsuppehållet. Juan Bernat är avstängd, Idrissa Gueye är skadad och Thilo Kehrer likaså. Kylian Mbappé och Edinson Cavani har förhoppningar om att kunna spela men är högst osäkra kort båda två. Det är minst sagt tunga tapp.

Men om det är någon gång det kanske inte spelar någon roll är det mot Nice. Laget saknar som vi nämnde tidigare flera spelare och är helt enkelt inte tillräckligt bra.

PSG -1 (asian handicap) spelas till 1,76 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  PSG vinner (asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, fredag 18/10
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: