Speltips inför PSG – Marseille 27/10: Stormöte i Paris

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2019

Paris Saint-Germain är solklar favorit inför matchen hemma mot Marseille i Ligue 1 på söndagskvällen.

Annons:

Efter att ha förlorat en av matcherna så här i inledningen av säsongen har Paris Saint-Germain nu fått ordning på det mesta och har fina 24 poäng i toppen av Ligue 1. Det har varit vinst på vinst sista tiden och då finns det som bekant inget lag som är i närheten av deras förmåga.

Vissa menar på att ligan redan är avgjord, varpå det är fighten om Europaplatserna som blir det väsentliga för den utomstående följaren av fransk fotboll. Där finns Marseille på fjärdeplatsen med en reell chans på att konkurrera om en direktplats till Champions League. Det ska man sannerligen inte underskatta.

Paris Saint-Germain ser allt bättre ut och har dessutom 16 vinster på sina 18 senaste matcher mot Marseille. Det säger en del om hur styrkeförhållandet varit mellan lagen sista 7-8 säsongerna. Storhetstiden som PSG har skrapat fram har verkligen fått en klubb som Marseille att blekna i jämförelse. Tyvärr.

Annons:

Neymar är skadad

Efter att ha haft stora problem med skador och andra avbräck under inledningen på säsongen kan vi nu konstatera att PSG så när som på Neymar kan formera sin starkast möjliga startelva. Den brasilianske stjärnan ådrog sig en ny skada, nu i låret, när det var landslagsuppehåll och han spelade match med Brasilien.

I övrigt ska sägas att Kylian Mbappé och Edinson Cavani, för att nämna två av spelarna, nu är tillbaka i fullt slag och är aktuella för startelvan. Det gör att PSG formerar en väsentligt mycket starkare startelva än vad Marseille ens kan drömma om.

Det ska väl sägas att mittfältaren Idrissa Gueye inte är helt i speldugligt skick än – vad man tror i alla fall. Han har börjat träna och kan få plats på bänken, men man lär inte riskera någonting genom att låta honom spela 90 minuter.

Florian Thauvin och Alvaro Gonzalez är spelarna som kan missa det här mötet för Marseille. Det finns fortfarande en stark grund med Dimitry Payet och Kevin Strootman, för att inte prata om målvakten Mandanda, men Marseille är ett sämre lag.

PSG -1,5 spelas till 1,63 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  PSG -1,5
Odds:  1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, söndag 27/10
TV:    viasatpremium logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: