Speltips inför Rennes – AS Monaco 1/5: Tidig avspark i Frankrike

Simon Pålsson Publicerat: 30 april 2019

Det blir ett rakt spel inför onsdagens tidiga möte i Ligue 1 mellan Rennes och AS Monaco. Avsparken är satt till 19:00 och här är ett speltips.

Annons:

Rennes stod för en av säsongens stora knallar runt om i fotbollens Europa när man i helgen slog Paris Saint-Germain i den franska cupfinalen. Det krävdes visserligen såväl förlängning som straffläggning för att kamma hem pokalen, men det gör inte det mindre imponerande.

Märk väl att laget – med bland andra Jakob Johansson i laget – stod för en väldigt fin spelmässig insats och alltså vände 2-0-underläge från tidigt i matchen till 2-2 efter full tid. Väl i förlängningen stod laget för en stark defensiv insats och höll undan hela vägen till straffarna.

Det återstår att se hur det här påverkar lagets slagkraft och risken för baksmälla är såklart direkt påtaglig. AS Monaco å sin sida ligger ett par poäng över nedflyttning och kan behöva avsluta säsongen starkt för att säkra nytt kontrakt. Poäng är vore jättevälkommet, men formen är inget vidare.

Spel på 1X2-marknaden

Romain Danzé och Abdoulaye Diallo kommer inte att spela den här matchen för Rennes, som efter den fina cupfinalen mot PSG även kan komma att sakna Ludovic Baal och Jordan Siebatcheu som båda dras med mindre skavanker.

AS Monaco har ett betydligt värre skadeläge och det här är förmodligen en av sakerna som tydligast talar för att laget kan få det tufft här. Det är å ena sidan tal om baksmälla hos hemmalaget, men å andra sidan problem med spelartruppen hos gästerna. Cesc Fabregas, Stevan Jovetic, Jordi Mboula, Danijel Subasic, Pietro Pellegri och William Vanqueur spelar inte det här mötet. Georges-Kevin Nkoudou har förhoppningar om att kunna spela.

Här tror vi på en jämn, kanske lite avslagen, historia där ett X ligger allra närmast till hands på förhand.

X (oavgjort) till 3,60 gånger såsen hos Bethard är ett bra speltips på förhand.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, onsdag 1/5
TV:    viasatfotboll logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.