Speltips inför Rennes – Marseille 10/1: 3,25-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 10 januari 2020

Svårighetsgraden, oddset och tempen skruvas upp ett par nivåer med vårt speltips, en 3,25-oddsare, inför fredagens enda batalj från Ligue 1 – toppmötet mellan Rennes och Olympique Marseille.

Annons:

Gratis stream: Se matchen hos Unibet – och få, via oss på Spelbloggare.se, 500% extra i välkomstbonus hos dem!

Att rå på PSG är en omöjlighet. De prenumererar på Ligue 1-titeln; har ett material samt ekonomiska muskler de andra konkurrenterna inte ens kommer i närheten utav.

Då blir istället kampen om andraplatsen, vilken också leder direkt till Champions League, den relevanta och de hetaste kandidater för att roffa hem dem är just Rennes eller Marseille. De senare nämnda är placerade tvåa med ett försprång om fem poäng, men med matchen mer spelad.

Pressen är med andra ord på Rennes inför matchen, där en förlust skulle kunna komma att bli helt förödande och på allvar sätta tonen till fortsättningen av säsongen.

Starka förhoppningar till att vinna finns i alla fall i Rennes – och man kan förstå varför, sett till form och den styrka de visat upp inför hemmapubliken på Roazhon Park. Där har de inte förlorat sedan oktober månad; faktum är att samtliga vunnits, om än en efter straffsparkar. Det var också nu senast mot Amiens SC. Dessutom har man varit ett av få lag som fällt krokben för nämnda Paris Saint-Germain under spelåret.

Snäppet ännu bättre form visar dock Marseille prov på. De har, hemma såväl som borta, undvikit att förlora på ett gäng månader; spelat nio matcher sedan sist, med den stora merparten som segrar. Verkligen fått ordning på grejerna och därför kunnat befästa den här positionen i tabellen.

Annons:

Krysset fullt logiskt

Hur ska man då tänka inför en match som denna?

Spelbolagen är rätt på det när de menar, med utstick åt det ena samt andra hållet från enskilda bookies, att det ska vara femtio-femtio. Det menar åtminstone vi.

Det som kanske förvånar lite – och som kan utnyttjas – är att oddsen för det oavgjorda utfallet är så pass bra. Båda parter visar prov på stor stabilitet, bortalaget är extremt svårspelade, Rennes försvars- och hemmastarka.

Hemma-/bortaplansfaktorns betydelse är förstås att beakta, men samtidigt menar vi Marseille vara den något vassare parten. Jämnar ut det hela.

Rädslan att förlora i en toppmatch som denna kan säkerligen vara större än viljan att vinna densamma. Det kan innebära mindre risktagande framåt slutspurten vid ett eventuellt lika utfall på resultattavlan.

Hos Betfair Sportbook får vi 3,25 gånger pengarna för det raka krysset och det är ett utmärkt spelval att investera fredagspengen i.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,25
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 20:45, fredag 10/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: