Speltips Lens – PSG 10/9: Stjärnfall deluxe

Simon Pålsson Publicerat: 7 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paris Saint Germain gäller åter som favorit i Ligue 1 när man på torsdagen den 10 september 2020 spelar borta mot Lens.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inom den svenska fotbollen varit en intensiv diskussion sista veckorna om hur man har tänkt med planeringen av säsongen, och varför man valt att lägga flertalet allsvenska matcher i direkt anslutning till landslagsuppehållet. Det finns på allsvensk nivå flera spelare som spelar med andra landslag, och en del som spelar med det svenska. Men framför allt finns det många som spelar på U21-nivå, och dessa landskamper spelas samtidigt.

Det hela har slutat i ett par matcher har flyttats, och inte minst har det varit lite sura miner från flera olika håll. Det kan man ta och förstå med tanke på hur situationen har hanterats, och den orättvisa som delvis har orsakats.

Men faktum är att det här inte bara är ett problem i Allsvenskan. I franska Ligue 1 har man också klämt in en match helt ologiskt, redan nu torsdagen den 10 september. Detta alltså mindre än två dygn efter att Frankrike, alltså landslaget från samma land, spelat klart sin match i UEFA Nations League.

Nu är det i för sig ett speciellt läge där PSG redan ligger lite back vad gäller spelade matcher, efter att ha spelat Champions League-slutspel långt in i augusti månad, men det är ändå anmärkningsvärt.

Det är också en viktig fatkor för oss att ha med oss när vi rekar speltips inför matchen mellan Lens och PSG. Det kommer att påverka med tanke på vilka spelare som är borta.

Flera coronafall i PSG

Kylian Mbappe, Keylor Navas, Angel Di Maria, Mauro Icardi och Neymar har alla testats positivt för corona på slutet och kan av den anledningen inte spela i det här mötet, som för övrigt är det första för PSG den här ligasäsongen.

Som om det inte vore nog med det är Sergio Rico och Eric Maxim Choupo-Moting inte spelklara till den här matchen. Dessutom kommer troligen inte Alphonse Areola kunna spela, då förhandlingar om en förlängning nu pågår.

Detta öppnar för debutanten Garissone Innocent mellan stolparna, en 20-årig talang som visserligen spås en fin framtid, men som inte håller samma klass som Navas, Rico eller Areola. Det kan vara en klar fördel för Lens. Och då en fördel i det att den kan påverka matchens utgång.

I hemmalaget är Massadio Haidara avstängd, och det kan man kalla dåligt läge. Seko Fofana spelar inte, men Jonathan Clauss ska enligt rapporter vara tillbaka från sin corona.

Hos spelbolagen letar sig oddset på PSG nästan upp på 1,80 gånger insatsen och ett så starkt odds kommer vi inte att få igen den här säsongen – känns det som. Detta trots att man kan formera ett ganska starkt lag med spelare som Jesé, Draxler, Gueye, Veratti, Marquinhos och Kimpempe på planen. Bara för att nämna några.

PSG vinner spelas till 1,74 gånger såsen hos Casumo. Det lär finnas ett par spelare som gärna tar den här chansen till att imponera direkt i ligapremiären.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 1,74
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, torsdag 10 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: