Speltips Lyon – AS Monaco 16/10: Franskt stormöte

Axel Sjödin Publicerat: 16 oktober 2021

Det blir stormatch i franska Ligue 1 på lördagskvällen mellan Lyon och AS Monaco på Parc Olympique Lyonnais.

Lyon - Monaco

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tabellen i Ligue 1 fortsätter att vara lika rörlig och svår att förutspå som tidigare under säsongsinledningen. Marseille såg ut att kanske bli laget som utmanade PSG, men de har fallit av och nu är det istället Lens, Nice och Angers som ligger bakom toppen, något få hade kunnat förutspå på förhand.

Tabellen har dock inte stabiliserats ännu och tur är väl det för för Lyon och Monaco som båda var inblandade i titelstriden förra året och inte alls lyckats prestera på samma nivå under hösten som de gjorde under tidigare säsong.

Lyon ryckte upp sig efter dålig inledning men har nu två raka kryss igen mot Lorient och Saint-Étienne. Där de dragit på sig röda kort i båda matcherna, vilket kostat dem poäng.

Att de inte ens lyckas slå ligajumbon Saint-Étienne trots det sena röda kortet säger en hel del om hur skakiga Lyon är och frågan är vad som är ett realistiskt mål för säsongen nu när de dessutom har spel i Europa League att fokusera på. För en storklubb som Lyon ska det vara en självklarhet att de ska slåss om Europaplatser trots spel på två fronter.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Monaco har tre raka

Bortalagets formkurva går i alla fall tveklöst i rätt riktning. Monegaskerna inledde säsongen med en poäng på tre matcher och att förlora dubbelmötet mot Sjachtar Donetsk för en plats i Champions League på ett mycket snöpligt sätt.

Det är tufft att återhämta sig efter motgångar på två fronter precis i säsongsinledningen men de är nu i alla fall obesegrade i sina fyra senaste ligamatcher där de dessutom vunnit sina senaste tre på ett övertygande vis, även om det har varit mot relativt svagt motstånd.

Dessutom har resultaten i Europa League varit godkända med en vinst mot Sturm Graz och ett kryss borta mot Real Sociedad att visa upp hittills. Monaco kommer säkerligen att fortsätta att vara med och slåss om Europaplatserna i tabellen om de håller i deras nyfunna form.

Även om Monaco är i bra form så kommer Lyon säkerligen att vara tuff nöt att knäcka på bortaplan. Lyon lär knappast få ett rött kort för tredje matchen i rad och det ska ändå mycket till för att lämna Parc OL med tre poäng. Därmed spelar vi på Lyon med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.62 hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor freebet – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Lyon – Draw no bet
Odds: 1.62
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: