Speltips Marseille – Angers 4/2: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 4 februari 2022

Olympique Marseille är klara favoriter när man tar emot Angers i den 23:e omgången av Ligue 1. Matchen spelas fredagen den 4 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Marseille – Angers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Olympique de Marseille har gjort en bra säsong i Ligue 1 så här långt. Framförallt hade man en fin trend inför mötet mot Lyon på bortaplan i tisdags. Av de nio föregående matcherna hade man vunnit sju och två hade slutat oavgjort.

Men den sviten lyckades man inte hålla intakt. Med kvarten kvar av matchen hade man en 1-0-ledning, men Lyon reste sig och vände till en 2-1-seger. Därmed står Olympique Marseille kvar på 40 poäng efter 22 spelade matcher, vilket ger en tredje plats i Ligue 1.

Angers har spelat lika många matcher och tagit 29 poäng. Därmed ligger man just nu på en tolfte plats i tabellen.

Angers senaste insats var dock en stor besvikelse. Man föll då med 1-0 hemma mot den formsvaga jumbon Saint-Etienne. En rejäl missräkning för ett Angers som annars inlett det här året lovande, med ett kryss borta mot Lorient följt av en seger hemma mot Troyes.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett OM med stadga

Angers har svarat för en fullt godkänd säsong så här långt, men insatsen senast väcker vissa frågetecken. Visserligen hade man inlett det här året med fyra poäng på två matcher, men ser vi till de sex senaste matcherna så har det bara blivit en seger.

Olympique Marseille och Angers möttes senast i den sjunde omgången av den här säsongen. Det mötet i Angers slutade mållöst. Förra säsongen vann båda lagen sina respektive hemmamatcher.

Jorge Sampaolis OM ser ut att ha något bra på gång. Framförallt har man hittat en stabilitet och en defensiv organisation som gör att man är väldigt solida bakåt. Med sina 18 insläppta mål på 22 matcher är man bäst i Ligue 1 tillsammans med PSG.

Olympique Marseille gäller förstås som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.54.

OM kommer från en tung förlust borta mot Lyon i tisdags och lär vara revanschsugna. De går nu en match om den åtråvärda andraplatsen (som innebär Champions League nästa säsong) mot Nice. Man är just nu två poäng efter, men jag tror att man har goda möjligheter att kliva förbi.

Angers är ingen munsbit men deras form är inte den bästa. Olympique de Marseille är det bättre laget och jag finner anledning att tro att man kommer vinna den här matchen med viss marginal. Högst troligt är också att man kommer att hålla nollan bakåt. Mitt spel blir därför Marseille -1 (asian handicap) till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marseille -1 (asian)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 4 februari 2022
TV: 
Stream:  Expressen TV

Jämför odds: