Speltips Marseille – Lille 16/1: Franskt stormöte

Axel Sjödin Publicerat: 16 januari 2022

Ett franskt stormöte väntar på söndagskvällen då Marseille välkomnar Lille till Stade Vélodrome.

Marseille - Lille

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marseille har tillslut trätt fram som den främsta utmanaren till PSG i ligan i år efter mycket om och men. Inför omgången så har de dock fortfarande elva poäng upp till de franska ligaledarna, men en match mindre spelad.

Det har varit en svajig höst resultatmässigt där de har misslyckats med att kvala in till slutspelet i Europa League och har haft formsvackor som har gjort att andra lag har gått förbi. Men jämfört med förra säsongen så är det trots allt ändå ett stort kliv i rätt riktning såhär långt då det känns självklart att Marseille åtminstone ska vara med och slåss om Champions League-platserna in i det sista under våren.

Men resultaten på hemmaplan behöver förbättras ifall de ska kunna klättra högre och få ett järngrepp om andraplatsen. De har nu bara vunnit en av sina senaste fem hemmamatcher i ligan då bottenlaget Troyes kom på besök i slutet av november.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lille är obesegrade i sju raka

Lille har knappast haft någon lyckad höst och allt prat om titelförsvar tystades bara några veckor in på säsongen. Men de har trots allt lyckats vinna sin grupp i Champions League och verkar ha hitta formen något igen.

De är obesegrade i sju raka matcher i ligan och har vunnit tre av sina fyra senaste, men de har ännu inte spelat någon ligamatch i år och Marseille blir således årets första motståndare i Ligue 1.

De har dock spelat mot Lens i Coupe de France så sent som i tisdags i en match de tillslut förlorade på straffar efter att Lens kvitterade i den 95:e minuten av ordinarie tid.

Matchen luktar kryss då båda lagen framförallt har visat sig svåra att besegra. Marseille är nog starkare i dagsläget men deras resultat hemma lämnar mycket att önska. Lille känns istället som det mer formstarka laget här och därmed spelar vi på Lille med +0,5 asian för 1.63 hos Expekt, vilket innebär att spelet sitter vid oavgjort eller bortavinst.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lille +0,5 asian
Odds: 1.63
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  SportExpressen Play

Jämför odds: