Speltips Metz – PSG 24/4: Måstematch för Paris Saint-Germain

Spelbloggare Publicerat: 23 april 2021

Här är det inte så mycket till snack om saken, eller hur? Det finns bara en sak som PSG har i sikte – och det är att vinna. Mot ett Metz som är helt under isen borde det inte vara något större problem.

Metz - PSG

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fem seriematcher återstår av säsongen och vi kan anta att stressen på allvar börjar infinna sig i Paris Saint-Germain, som efter år av dominans i den franska klubbfotbollen samt Ligue 1, alltjämt inte har positionen som herre på täppan – en poäng är avståndet upp till storskrällen Lille på.

Den striden ska varvas med fortsatt spel i Champions League-slutspelet, där första mötet i semifinalen mot Manchester City i mitten av nästa vecka. Flera bollar i luften och det handlar om att leverera på båda fronter.

Gällande Metz är känslan på sätt och vis att de redan checkat ut från säsongen, sedan ett tag tillbaka. Sex matcher utan att ha vunnit har de radat upp – fyra torskar och två oavgjorda – och detta när de återfinns i den bekväma mittensmeten av tabellen. Helt utan risk för nedflyttning eller chans på Europaspel.

PSG med kniven mot strupen

Diskussionen runt klass mot motivationen är alltid återkommande i fotbollens värld. I det här fallet kan vi räkna med att såväl klass som motivation står på samma sida – hos PSG. Vi har oerhört svårt att se dem sumpa den här chansen och därmed riskera hamna mer på efterkälken i titeljakten.

Medan Metz inte vunnit en enda fotbollsmatch sedan två månader tillbaka, levererar PSG som de ska. Senast krossades Angers SCO med fem mål mot noll i den inhemska cupen och det ser allt bättre ut. Nu väntar ännu en måstematch. Tas chansen? Det tror vi bestämt.

Gästerna spelas med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – till strax under dubbla insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos X – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -1,5 mål (asian)
Odds: 1,94
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: