Speltips Montpellier – Olympique Marseille 8/8: Kvällsmatch

Axel Sjödin Publicerat: 8 augusti 2021

Montpellier och Marseille avslutar den inledande omgången av Ligue 1 på Stade de la Mosson på söndagskvällen.

Montpellier - Olympique Marseille

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sist men inte minst så får vi se ett spännande möte på söndagskvällen från Montpellier mellan två lag med europeiska ambitioner inför säsongen. I våras slutade hemmalaget på åttonde plats i tabellen och räckte inte till för att slåss om platser ute i Europa riktigt då försvaret inte höll måttet.

Inför säsongen har de hämtat in Olivier Dall’Oglio från Brest till tränarbänken som är känd för sina fina offensiva fotboll. Huruvida han lyckas få ordning på försvaret är dock fortfarande oklart och istället verkar Montpellier välja att spela till sina styrkor även kommande säsong.

Deras anfallspar bestående av Gaetan Laborde och Andy Delort kan sätta skräck även i ligans bästa försvar och det ska bli intressant att se dem under Dall’Oglios ledning. Precis som under fjolårssäsongen finns det i alla fall stor chans att Montpelliers matcher blir målrika, vilket kan vara bra att ha i bakhuvudet såhär i säsongsöppningen.

Hittills under försäsongen finns det dock inte mycket att hurra över såhär långt bortsett från en vinst mot RB Salzburg, i övrigt har det mestadels varit förluster mot lag som Montpellier vanligtvis förväntas besegra.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marseille siktar högre i år

Den sydfranska klubben slutade tillslut på en femteplats även om de var långt bakom lagen i topp fyra. Det var en väldigt svängig säsong för Marseilles del där Andre Villas-Boas fick lämna mitt under säsongen efter att resultaten varit undermåliga för en klubb av Marseilles storlek.

De har definitivt ett spelarmaterial för att utmana de andra topplagen och med tanke på hur deras transferfönster sett ut så är det tydligt att de kommer att försöka utmana om Champions League-platserna till våren. De har bland annat hämtat in både William Saliba och Mattéo Guendouzi från Arsenal på lån och tecknat ett kontrakt med Gerson som senast kommer från brasilianska Flamengo.

Nu får Jorge Sampaoli chansen att ratta Marseille från säsongsinledningen och har genom klubbledningen fått de verktyg som behövs för att han ska kunna utmana om Champions League-platserna. Konkurrensen kommer dock att vara hård, men Marseille spelade klart bättre sedan Sampaoli tog över rodret i våras och slipper man en dålig start vet man inte vad som kan hända.

Med tanke på Montpelliers målrika förflutna under förra säsongen och att flera defensiva spelare slutat eller sålts inför säsongen gör att det finns anledning att tro att det kan bli en del mål. Som vi var inne på tidigare så har Montpellier även en offensivt lagd tränare med vassa anfallare. Vi spelar med andra ord på över 2,5 mål här för 1.88 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: