Speltips PSG – Angers 2/10: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 2 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paris Saint-Germain har haft en lite trevande inledning på säsongen, men gäller som klar favorit hemma mot Angers den 2 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte helt enkelt att bedöma den franska ligatabellen när det nu har spelats totalt fem omgångar, för som läget är nu ligger nämligen både Paris Saint-Germain och Angers på nio inspelade poäng och totalt två förluster.

Det har varit en trevande inledning på säsongen för de regerande mästarna Paris Saint-Germain, som öppnade säsongen utan sina bästa spelare, och i de inledande omgångarna formerade ett lag utan sina viktigaste pjäser både i offensiven och i defensiven. Det straffade sig hårt.

Det gör att det är Paris Saint-Germain som nu måste jaga, men sett över en hel säsong ska det extremt mycket till för att huvudstadslaget inte kniper en ny ligatitel. Det har blivit lite av en formalitet inom den franska fotbollen.

Angers däremot får vara mer nöjda med sin inledning på säsongen, med tre vinster efter fem omgångar. Det som oroar är i för sig att man släppt in hela åtta mål, och då har man inte direkt spelat mot den offensiv som nu väntar när Paris Saint-Germain står på andra sidan.

Paris Saint-Germain vinner

Kylian Mbappé, Neymar, Julian Draxler, Angel Di Maria och längst fram en viss Mauro Icardi. Det är den offensiva besättning som PSG satte på banan i den senaste matchen, borta mot Reims, och den räckte för att plocka tre poäng och vinna med 0-2. Men helt ärligt, vad är det för offensiv man har, och hur ska något lag i hela Ligue 1 kunna stå emot över tid?

Det här har varit en lite knepig inledning på säsongen, som sagt, men nu ar man alltså tillbaka i stort sett alla spelare från sjukdomar, avstängningar och skador. Man kan ifrågasätta defensiven utan Thiago Silva den här säsongen, men den offensiv som PSG besitter håller yttersta klass. Det finns ingenting som pekar på att laget inte kommer att formeras med samtliga offensiva pjäser igen nu mot Angers.

Angers har inte tillnärmelsevis så stark trupp, och kommer därmed att gälla som klar underdog inför den här matchen. Det kan man inte ta och blunda för.

PSG -2 (asian handicap) spelas till 1,62 gånger såsen hos bet365. Det borde bara vara en formalitet att se till att vinna den här matchen, och då också göra det med relativt god material på hemmaplan. Där är man alltid starka.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG -2 (asian handicap)
Odds: 1,62
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 2 oktober 2020
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: