Speltips PSG – Bordeaux 28/11: Lossnar det?

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2020

Paris Saint-Germain har inte flugit än under säsongsinledningen, men lossnar det i Ligue 1 hemma mot Bordeaux den 28 november 2020.

Paris Saint Germain - Bordeaux

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det är uppenbart att pressen är stor på alla som är verksamma i den franska storklubben Paris Saint-Germain, och inte minst huvudtränaren Thomas Tuchel har fått det hett om öronen på senare tid.

Efter en säsongsinledning som kan lämna en del övrigt att önska har en hel del röster om hans framtid i klubben höjts, där många menar på att det behövs en nytändning för att Paris Saint-Germain inte ska riskera att ta steg tillbaka.

Å andra sidan tog sig Paris Saint-Germain hela vägen till final i den ädlaste av klubblagsturneringar bara för några månader sedan, så kanske ska man chilla lite med kritiken mot Thomas Tuchel redan nu?

Efter att ha snubblat sig fram i de tre första omgångarna har Paris Saint-Germain också fått ordentlig lossning på poängskörden i Ligue 1, något som räcker till att man nu toppar tabellen med god marginal.

Man kan ifrågasätta spelet som Paris Saint-Germain har för tillfället, och det är uppenbart att man inte är i sitt allra bästa slag, men det här är en maskin som kommer att öka sin produktionstakt med tiden och som jag tror blir livsfarlig till våren.

Paris Saint-Germain vinner

Paris Saint-Germain har tunga spelare borta inför den här matchen med Juan Bernat, Julian Draxler, Thilo Kehrer, Idrissa Gueye och Adbou Diallo på frånvarolistan. Om det vill sig illa spelar inte heller Mauro Icardi.

Med tanke på att Bordeaux inte har några spelare borta, varken till följd av skador eller avstängningar, får man säga att det är fördel bortalaget i den aspekten. Men det är fortfarande som så att PSG är ett bättre fotbollslag.

Bordeaux ligger nio poäng bakom redan nu och det finns inte mycket som pekar på att man är på väg att förändra det till det bättre. Laget fortsätter nämligen att göra taffliga insatser i många av fallen och borta mot PSG är man alltid klar underdog.

Men då PSG i veckan spelar ett livsviktigt möte borta mot Manchester United kanske man måste ta det lite lugnare här. Det öppnar för att vila ett par spelare.

Bordeaux +2,5 spelas till 1,63 gånger smeten hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Bordeaux +2,5
Odds: 1,63
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, lördag 28 november 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: