Speltips PSG – Brest 15/1: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 15 januari 2022

De överlägsna serieledarna Paris SG gästas av mittenlaget Brest i den 21:a omgången av Ligue 1. Matchen spelas lördagen den 15 januari 2022 med avspark kl 21:00.

PSG – Brest

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Paris Saint Germain toppar alltjämt Ligue 1 med god marginal. Detta trots att man bara har fått med sig kryss från de två senaste ligamatcherna.

I söndagens möte bort mot Lyon saknade man ett större antal spelare på grund av skador, sjukdomar och landslagsuppdrag i de afrikanska mästerskapen. Man hamnade också tidigt i underläge, men som som många gånger förr den här säsongen kunde ta sig tillbaka i slutskedet av matchen. Inhopparen Thilo Kehrer kvitterade till 1-1 i den 76:e minuten vilket också blev slutresultatet.

Den poängen ger att PSG står på 47 poäng efter 20 spelade matcher. Än är man bara noterade för en förlust i ligaspelet den här säsongen.

Nu tar man emot ett Stade Brest som tagit 25 poäng på 20 matcher och ligger på en placering strax under mitten av tabellen. Från november och början av december hade man en väldigt fin period då man vann sex raka ligamatcher. På de tre senaste ligamatcherna har man dock bara tagit en poäng.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tio raka PSG-segrar

Trots en hel skadeproblem har PSG gått som tåget i Ligue 1 så här långt. I alla fall om vi ser till det resultatmässiga. Spelmässigt har man dock inte levt upp till de skyhöga förväntningarna. Det faktum att Mauricio Pochettino, av olika anledningar, inte riktigt haft möjlighet att få kontinuitet i startelvan är en förmildrande omständighet.

I matchen mot Lyon förra helgen saknades bland andra Messi, Neymar, Di Maria och Danilo Pereira på grund av skador och sjukdomar. Därtill är Hakimi, Diallo och Gueye på landslagsuppdrag i Afrika.

Likväl får man ändå ihop till en slagkraftig startelva och likväl tar man sina poäng. Men nu har det bara blivit 1-1 i de två senaste ligamatcherna och nu bör man vara påkopplade för att den trenden inte ska fortsätta.

PSG och Brest möttes i den tredje omgången av den här säsongen. Då vann de förstnämnda med 4-2 på bortaplan. Förra säsongen möttes man tre gånger, i ligan vann PSG med 2-0 borta och 3-0 hemma och i cupen vann man med 3-0 borta. Därtill har Paris SG tio raka segrar mot Brest.

Paris SG brukar med andra ord ha lätt för Brest och man bör kunna vinna även det här mötet med viss marginal. Brest föll senast mot Nice med 3-0 och nyligen med 4-0 mot Montpellier. Jag håller det för sannolikt att det kan bli något liknande i den här matchen.

Mitt spel blir därför PSG -2 (asian handicap) till 1.94 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -2 (asian)
Odds: 1.94
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 15 januari 2022
TV: 
Stream:  Expressen TV

Jämför odds: