Speltips PSG – Dijon 24/10: Paris Saint-Germain vinner

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paris Saint-Germain borde rimligen vinna lördagens ligamatch hemma mot Dijon den 24 oktober 2020. Vi rekar med odds som stödjer den tesen.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en skakig inledning på säsongen i Ligue 1 har den franska maskinen som är Paris Saint-Germain verkligen kommit igång och det ser ut som att man i slutändan kommer att jogga hem den här ligan utan problem. Det är åtminstone min magkänsla efter ett par omgångar av säsongen.

Nu har man i för sig redan spelat sju omgångar, och Paris Saint-Germain ligger redan tvåa i tabellen. Detta trots att man alltså öppnade året med att förlora två raka matcher och göra direkta bottennapp när man saknade några av sina bästa spelare samtidigt.

Men Paris Saint-Germain har kommit igång. I veckan föll laget dessutom hemma mot Manchester United i Champions League. Det kanske rent av är en fördel inför den här matchen. Nu har man absolut inte utrymme för en ny förlust eller ett nytt poängtapp, utan måste bara köra över Dijon.

Dijon är klar underdog inför den här matchen och efter sju omgångar står man fortfarande utan vinst i Ligue 1. Med det har man också intagit den där jumboplatsen och det finns inte mycket som talar för att man ska kunna kravla sig upp efter matchen mot Paris Saint-Germain.

PSG är klara favoriter

Paris Saint-Germain har som en väldigt tydlig del av sin plan att man har en så oerhört stark trupp och verkligen vinner sina matcher hemma i ligaspelet genom att vara bättre, spelare för spelare, än sina motståndare. Det säger sig själv att det ger en stor fördel i matcherna, även på ett kollektivt plan.

Inför matchen hemma mot Dijon kommer man till spel utan ett par av dessa tunga spelare, men med tanke på att laget ändå kommer att bestå av spelare som Neymar, Kylian Mbappé och Marquinhos kanske man ska ta det lite lugnt och klaga för mycket redan innan. Det här är ett ruggigt starkt lag med en stark, bred trupp att välja bland.

Men vad gäller spelarna som inte finns i den här matchen är Juan Bernat, Thilo Kehrer, Layvin Kurzawa och Angel di Maria garanterat utanför truppen. I det sistnämnda fallet rör det sig om en spelare som är avstängd. Detsamma gäller egentligen Layvin Kurzawa. Vidare kan man nämna att Leonardo Paredes, Marco Veratti och Mauro Icardi dras med småskador.

Senou Coulibaly är redo för att spela fotboll igen, men kommer troligen inte att finnas med här. Det är lite för tidigt för att spela. Romain Amalfitano står som ett osäkert kort för gästerna, vars trupp inte direkt kan mäta sig med den som PSG har.

PSG -1,5 (första halvlek) spelas till 2,09 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG -1,5 (första halvlek)
Odds: 2,09
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, lördag 24 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: