Speltips PSG – Lille 19/2: Tung period för PSG

Axel Sjödin Publicerat: 18 februari 2023

Det är ett PSG med problem som välkomnar Lille till Parc des Princes tidigt under söndagseftermiddagen.

PSG - Lille

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

De regerande franska mästarna har visat upp två väldigt olika sidor före och efter VM-uppehållet och de har uppenbarligen inte riktigt lyckats studsa tillbaka från den baksmälla som följde VM-slutspelet. De får inte mycket tid att vila då deras spelschema är hektiskt just nu, med toppmatcher som avlöser varandra.

Les Parisiennes har nu tre raka förluster på olika fronter inför söndagens drabbning. I mitten av förra veckan så åkte de ut ur cupen efter en 1-2-förlust mot Marseille, därefter förlorade de med 1-3 i ligan mot Monaco innan de tillslut föll hemma mot Bayern München senast med 0-1.

Bayern München är såklart en mardrömslottning i åttondelen, men med tanke på vilken inhemsk dominans PSG har så står och faller deras säsong med Champions League. Det hade setts som ett stort fiasko ifall de åkte ut redan i det här stadiet och därefter hade behövt lunka sig till ännu en trött ligatitel som de knappt verkar bry sig om.

Det var dock en enorm skillnad på hur PSG spelade så fort Kylian Mbappé kom in på plan. Han har dragits med en skada och hans tillfrisknande kan vara avgörande för ifall de lyckas repa sig inför returen i Tyskland. Förmodligen så lär han inte riskeras här.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lille har en bra chans att skrälla

Gästerna har genom två raka segrar i ligaspelet lyckats klättra upp på femte plats i Ligue 1, men har fortfarande en ganska tuff uppförsbacke till tredjeplatsen där Monaco huserar med sex poäng mer.

Men då de föll på straffar mot Lyon i Coupe de France förra veckan så har Lille numera bara ligaspelet att fokusera på. Finns det något tillfälle man vill möta PSG borta så är det förmodligen nu och även de är klara underdogs så har PSG ändå darrat på manschetten lite under senare tid.

Ett relativt skadefritt Lille kommer i alla fall göra sitt bästa för att sätta käppar i hjulet för huvudstadsklubben, men det kommer inte att bli en lätt uppgift. Lille är inte riktigt i samma slag som de var när de vann ligan för ett par år sedan under PSG:s nuvarande tränare.

Men då PSG lär har fokus på annat håll och inte lär vilja riskera någon av sina halvskadade stjärnor i en match som den här så kan ett Lille som imponerat offensivt kanske ändå få med sig ett resultat. För 2.32 hos Coolbet så är dubbelchansen X2 trots allt rätt lockande.

  Rygga spelet hos Coolbet – 100% – 500 kronor!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2.32
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:00, söndag 19 februari
TV: 
Stream:  Expressen Play