Speltips PSG – Montpellier 22/1: Ny trepoängare

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Paris Saint-Germain fortsätter att ösa på under Mauricio Pochettino och gäller som klar favorit hemma mot Montpellier i Ligue 1.

Paris Saint-Germain - Montpellier

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är fredag och fredag innebär som vanligt att det spelas ett möte i den franska högstaligan Ligue 1. Som så många gånger för är det Paris Saint-Germain som står som värd för det här mötet, med tanke på att man inte sällan har Europamatcher veckan därpå och då får någon dag extra vila.

Det är inte anledningen den här gången, utan här gäller det bara att få in ett möte på fredagskvällen. Valet föll på Paris Saint-Germains möte med Montpellier på hemmaplan.

Paris Saint-Germain gäller som spelbolagens enorma favorit och konstigt vore väl annars. Det är ett klart bättre fotbollslag, med klart bättre form, som har en klar ledning i tabellen. Varför skulle man inte backa Paris Saint-Germain här?

Faktum är att vi inte kan hitta särskilt många anledningar till att man inte skulle se Paris Saint-Germain som klar favorit här.

Montpellier har ganska risig form, och har inte vunnit en enda match under 2021. Det är två förluster och ett kryss hittills, även om man har spelat mot ganska tuffa motståndare.

Det som möjligen är positivt i bortalaget är att man gör en del mål.

Paris Saint-Germain tar kommandot

Efter att tidigare ha saknat ett par nyckelspelare ser Mauricio Pochettino nu ut att ha sitt starkaste lag, i princip, tillgängligt i Paris Saint-Germain och det är inte minst lämpligt inför vad som komma skall i februari månad.

Nu handlar mycket om att få ihop laget för argentinaren och därför är jag säker på att Paris Saint-Germain tar sina matcher i Ligue 1 på största allvar fortfarande. Det vore rent av konstigt om man inte gjorde det. Tabelltoppen är fortfarande.

Hemma mot Paris Saint-Germain har man hållit nollan i sex av de sju senaste mötena och man brukar faktiskt köra över det här laget på hemmaplan.

Paris Saint-Germain vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger smeten hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: PSG vinner mot noll
Odds: 2,10
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, fredag 22 januari 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: