Speltips PSG – Nice 13/2: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 12 februari 2021

Paris Saint-Germain bör bara städa av det franska laget Nice i den 25:e omgången av Ligue 1. Det är känslan på förhand.

Paris Saint Germain - Nice

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är en märklig säsongsinledning i franska Ligue 1 som gör att Paris Saint-Germain inte har råd att tappa fler poäng, efter att man redan nu har förlorat fem matcher på sina 24 första omgångar den här säsongen. När såg vi egentligen det senast?

Nu har Paris Saint-Germain hittat formen alltmer under sin nye huvudtränare Mauricio Pochettino och det är därmed bara tre poäng upp till serieledning, men det finns inte heller utrymme för att tappa poäng mot lag som Nice. Det ska bara vara tre poäng.

Övriga topplag tar nämligen vinster på löpande band och som om det inte vore nog med Lille och Lyon har nu även AS Monaco blandat sig i toppstriden på allvar. Paris Saint-Germain dominerar dock målskillnaden med sina +41 så här långt.

Formen är god, defensiven ser allt bättre ut och Paris Saint-Germain måste därmed gälla som favoriter.

Nice är ganska svårspelade och har trots allt tio poäng ner till en nedflyttningsplats. Då det återstår 14 omgångar att spela, eller i deras fall 15 matcher, ska det inte gå att tappa. Men det är inte mot Paris Saint-Germain som man ska fortsätta göra bra resultat. Tror jag.

Odds på Paris Saint-Germain

I mitten av februari är det närmast standard att Paris Saint-Germain får klara sig utan sin brasilianske stjärna Neymar, som även den här säsongen har dragit på sig en skada som gör att han missar kommande veckor.

Paris Saint-Germain kan med andra ord inte sätta Neymar på planen i den här matchen och den franska storklubben får även klara sig utan Neymar i dubbelmötet med FC Barcelona som nu kommer i Champions League. Ett ordentligt tapp.

Nu har Paris Saint-Germain såklart en otrolig spets ändå och det lär räcka mot Nice. Däremot ska vi ha med oss att Paris Saint-Germain har ännu fler spelade borta.

Angel Di Maria, Keyor Navas, Juan Bernat, Ander Herrera, Marco Verratti och Timothee Pembele står alla utanför matchtruppen här för Paris Saint-Germain.

Nice har också tunga tapp. Det handlar om spelarna Youcef Atal, Dante, Danilo, Kasper Dolberg, Jeff Reine-Adelaide och Jordan Lotomba. Ett par tunga tapp får man ta och erkänna.

Paris Saint-Germain vinner mot noll spelas till 2,10 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter !

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: PSG vinner mot noll
Odds: 2,10
Bolag: bet365
Spelstopp: 17:00. lördag 13 februari 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: