Speltips Reims – PSG 29/8: Glasklart

Axel Sjödin Publicerat: 29 augusti 2021

PSG har chansen att dra ifrån ytterligare i en drömstart på Ligue 1 då de besöker Reims på Stade Auguste Delaune.

Reims - PSG

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tre raka vinster har PSG hittills kammat hem full pott från de inledande matcherna och har chansen att nästan dra ifrån på riktigt nu när de möter Reims och Clermont under de kommande två veckorna.

De har verkligen inte ställts mot det svåraste motståndet hittills då Troyes, Strasbourg och Brest är de som avverkats än så länge. Det är dock inte PSG:s insats som stått i fokus, det är deras konkurrenter som presterat under all rimlig förväntan.

Medan PSG tagit nio poäng från de tre inledande matcherna så har Monaco, Lyon och de regerande mästarna Lille plockat fem poäng tillsammans sammanlagt (!). Då PSG redan efter tre omgångar har sju poängs marginal ned till titelkonkurrenterna från i våras så är det svårt att se vem som skulle kunna utmana PSG i år.

Det hade nog varit svårt att utmana dem oavsett, men fortsätter det såhär kan PSG kanske säkra ligatiteln rekordtidigt i vår och satsa fullt ut på Champions League. Men med deras trupp och nyförvärv som nog ingen har missat vid det här laget så ska de såklart köra över konkurrenterna i Ligue 1.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG har en nivå till på lager

Det enda som går att klaga på för PSG:s del i nuläget är att de släppt in fem mål under dessa tre matcher mot ganska mediokert motstånd. De har dock flera riktigt tunga namn som de fortfarande inte ens ställt på planen trots den dominans de hittills visat upp.

Gianluigi Donnarumma, Neymar och Lionel Messi har till exempel ännu inte hunnit presentera sig för Parispubliken och kommer säkerligen kunna höja dem ännu en nivå, trots Kylian Mbappés ryktade uttåg ur truppen.

Det återstår att se ifall vi får se drömtrion Mbappé, Neymar och Messi där fram mot Reims och om det potentiellt i så fall blir enda gången det sker ifall nu den förstnämnde lämnar innan transferfönstret är slut.

Reims är i alla fall hittills obesegrade – en svit som inte många tror kommer hålla efter söndagens match. De har ändå inlett säsongen bättre än vad de gjort under de senaste åren och har fått med sig kryss både borta mot Nice och Metz så ifall de hade mött ett annat lag än PSG i dagsläget hade det kanske blivit lite intressant.

I och med PSG:s tendens att släppa in mål trots dominans i spelet så finns det i alla fall intressant spelmarknader att titta på här när de ställs mot Reims som visat att de inte är så lätta att knäcka i år. El Bilal Touré lär dessutom vara tillbaka i Reims anfall igen och med den motiveringen känns spelet på att båda lagen gör mål för 1.92 hos Campobet inte alls dumt.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.92
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: