Speltips Rennes – Angers 23/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rennes är favoriter hemma mot Angers i fredagens enda möte i franska Ligue 1. Vi rekar med odds inför kvällsdrabbningen.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den som hade koll på tisdagens matcher i Champions League, och som möjligen ville hålla ett öga på svenskarna som faktiskt var i farten, lär ha spanat in mötet mellan Rennes och Krasnodar. I den ryska klubben spelar som bekant tre landslagsmän från Sverige.

Kristoffer Olsson var utan tvekan en av planens allra bästa spelare i det som i övrigt var ett mycket tätt möte – som precis som vi misstänkte slutade med att båda gjorde mål. 1-1 slutade matchen och känslan är att det kan stå båda lagen lite dyrt senare i gruppspelet.

Men det var ännu en match i vilken Rennes visade att man är svårslagna. Just nu står laget på idel förlustfria matcher under säsongsinledningen, och då räknar jag med sju ligamatcher, matchen nu i Champions League och den träningsmatch man vann mot Lorent under landslagsuppehållet. Om det nu är det minsta relevant.

Vad som däremot är relevant är att man av allt att döma har lyckats bygga vidare på det som redan förra säsongen såg så lovande ut. Då slutade man på en Champions League-plats efter att flera unga spelare verkligen tagit enorma kliv.

Under sommaren har man tappat ett par av dessa unga spelare, men bevisligen har man någonting nytt på gång. Med 15 poäng ligger man just nu trea i Ligue 1.

Vi rekar på Rennes

Rennes ser med andra ord heta ut, och även om man inte har spelat mot de bästa lagen än tycker jag att man har visat god form. Det är också en styrka att vinna matcherna mot de sämre lagen. Att vinna mot lagen man ska slå – det är precis vad som krävs.

Angers då? jo, deras inledning på säsongen är faktiskt helt okej, även om det som är slående är ojämnheten. Det är på bortaplan som man är svaga. Det är matcher mot de största klubbarna som man har svårt med.

Rennes borta, hur ska man se den matchen? Jo, i mina ögon är det av ligans klart starkare lag och man bör gälla som enorma favoriter här. Allt annat än en vinst är en klar missräkning. Man har dessutom fyra raka vinster hemma mot Angers att luta sig mot.

Rennes vinner spelas till 1,80 gånger såsen hos Betsson. Det är ett odds som jag är säker på sjunker ordentligt fram till matchstart.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Rennes vinner
Odds: 1,80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 23 oktober 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: