Speltips Rennes – Bordeaux 20/11: Fredagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tidigt på fredagskvällen åker Bordeaux på bortamatch till Rennes. Vi rekar med odds inför omgången i Ligue 1 den 20 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Gäller nya kunder hos ComeOn.

Det spännande landslagsuppehållet – nåja – är äntligen över och ligafotbollen återvänder med vad som får ses som full kraft direkt i helgen. Det spelas rent av matcherna redan på fredagskvällen, bland annat i Frankrike.

Inte mindre än två matcher från Ligue 1 ska spelas och här kan det bli en faktor att några lag saknar viktiga spelare som varit iväg på landslagsuppdrag. Men det är inget superproblem för varken Bordeaux eller Rennes, som troligen kan formera lagen man önskar här.

Sett till inledningen på säsongen har Bordeaux en del kvar att jobba på. Just nu ligger man som lag nummer tolv i tabellen, men det är samtidigt väldigt jämnt och ett par vinster kan räcka för att klättra ganska många placeringar på kort tid. Det skulle kunna göra att Bordeaux snabbt är en del av det övre skiktet igen.

Rennes däremot har fortsatt på den inslagna vägen från förra säsongen och även om man har fått fokusera en del på Champions League under hösten har man lyckats bibehålla ett fullt okej fokus på Ligue 1. Räcker till en tredjeplats just nu, med sex poäng ner till Bordeaux. Det säger en hel del om hur jämnt det är.

Rennes är på gång

Rennes har haft stor succé med sitt unga lag och den här säsongen är frågan om inte ett par spelare har tagit ännu större kliv i sin utveckling, och fortsatt att visa att man faktiskt kan bygga en stomme på många egenfostrade, unga talanger.

Camavinga, en spelare som nu ryktas både till Manchester United och Real Madrid för att nämna två klubbar, har exempelvis varit alldeles strålande. 18-åringen kommer att finnas med i laget här också, av allt att döma, och det spekuleras rent av i att han kan tänka sig att förlänga sitt kontrakt och därmed sin vistelse i Ligue 1.

Inför fredagens möte kommer man att spela utan Faitout Maousassa, Daniele Rugani, Jonas Martin och M’Baye Niang.

En fördel för hemmalaget är också att Bordeaux måste mönstra ett lag utan Pablo. Detta då han är avstängd i den här matchen. Det är också högst oklart om Samuel Kalu kan spela från start. Han är tillbaka i träning, men det är troligen för tidigt att slängas rakt in i spel här.

Efter att ha fått lite vila tror jag att Rennes är laget som gynnas mest av det.

Rennes vinner spelas till 1,91 gånger smeten hos ComeOn.

Rennes - Bordeaux

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Jämför odds: