Speltips Saint Etienne – PSG 6/1: Pochettino är redo

Simon Pålsson Publicerat: 6 januari 2021

Mauricio Pochettino är redo att leda Paris Saint-Germain när Ligue 1 är tillbaka onsdagen den 6 januari 2021. Vi rekar med odds inför mötet med Saint-Etienne.

Saint Etienne - PSG

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Saint-Etienne är utan tvekan ett av lagen som har svprast att anpassa sig till en verklighet utan supportrar på läktarna och konstigt är inte det med tanke på att man har ett av seriens bästa tryck och stöd från läktarplats. Det är en massiv ljudkuliss när man spelar på hemmaplan och det säger sig själv att det är någonting man vänjer sig vid.

Samtidigt är det kanske lite för enkelt att bara skylla på det, men jag är säker på att det är en delförklaring till att man har sett så skakiga ut inledningsvis. Det faktum att man på 17 omgångar redan har sju förluster bådar inte gott.

Som om det inte vore nog med det ska man nu spela mot det som är Frankrikes bästa lag, oavsett vad tabellen säger. Det känns kanske inte som att det kommer nödvändiga poäng in på kontot här.

Mauricio Pochettino har precis tagit över som ny huvudtränare för Paris Saint-Germain och nu ska det bli intressant att se vad han kan bistå med den närmsta tiden. Det är en topptränare som nu får toppförutsättningar att lyckas.

Roterar han i laget? Det återstår att se. Men vi kan nog räkna med en del förändringar och att det blir ett PSG som försöker slå in på en ny bana efter en säsongsinledning som inte varit bra nog.

Urladdning direkt

En möjlig reaktion på tränarbytet och det uppehåll som har varit över jul är att det smäller till ordentligt för bortalaget, som har en anfallsbesättning som saknar motstycke kanske i hela världen.

Det man däremot ska ha med sig är att tiotalet spelare kommer att stå utanför laget. Det är allra värst att Neymar, Juan Baernat, Mauro Icardi och Danilo Peirera inte kan spela, men det finns också tapp i form av Presnel Kimpembe, Elssandro Florenzi, Layvin Kurzawa, Leonardo Pares samt Rafinha. Tunga, tunga namn med andra ord. Abdou Diallo och Pablo Sarabia står som osäkra kort på förhand.

I hemmalaget är tappen kanske ännu tyngre, om än inte lika många. Yvan Neyou och Mahdi Camara, två givna startspelare, kommer inte till spel då dessa är avstängda. Yvann Macon, Gabriel Silva, Wahbi Hazri och Charles Abi kan inte heller spela.

Tänk på att PSG har vunnit 16 av sina 18 senaste matcher mot Saint-Etienne och att allt annat än en bortavinst är en skräll.

PSG vinner (första halvlek) spelas till 1,83 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: PSG vinner första halvlek
Odds: 1,83
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 6 januari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: