Speltips Saint-Etienne – Troyes 18/3: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 18 mars 2022

Viktiga poäng står på spel i bottenstriden av Ligue 1 när Saint-Etienne gästas av Troyes. Matchen spelas fredagen den 18 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Saint-Etienne – Troyes

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Pascal Dupraz tog över rodret i Saint-Etienne i december. Sedan dess har man successivt tagit steg i rätt riktning. Fortsatt placerar man sig dock på en negativ kvalplats i Ligue 1. Efter 28 matcher har man tagit 26 poäng och är därmed bara en poäng efter Lorient i den ytterst jämna bottenstriden.

Saint-Etiennes trend är god. På sina sju senaste ligamatcher har man bara en förlust och den kom på bortaplan mot PSG. Av de övriga sex matcherna har man vunnit fyra och kryssat två.

Sedan 3-1-förlusten mot PSG har man besegrat Metz med 1-0 hemma och senast spelade man 0-0 borta mot Lille.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har täppt till bakåt

Troyes ligger just nu på en 15:e plats i Ligue 1, men avståndet ner till Saint-Etienne är endast två poäng. Efter den här omgången skulle man alltså kunna vara nere på den kvalplats som Saint-Etienne för tillfället innehar.

Även Troyes kommer emellertid med ett positivt momentum till det här mötet. De har tagit sju poäng på sina tre senaste matcher och kommer från två raka segrar. I lördags besegrade man Nantes med 1-0 hemma och dessförinnan vann man med 2-0 borta mot Bordeaux.

Saint-Etienne och Troyes möttes senast i november och det var då bortalaget Saint-Etienne som gick segrande med 1-0. Båda lagen har dock bytt tränare sedan den här matchen spelades.

Saint-Etienne gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Bottenstriden i Ligue är oerhört jämn och viktiga poäng står nu på spel. Båda lagen kommer med en positiv trend och utgången känns på så vis oviss. Båda lagen har också hållit nollan i de två senaste matcherna och jag räknar med att det här kommer att bli en jämn batalj som sannolikt inte bjuder på något målkalas. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.73 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 18 mars 2022
TV: 
Stream:  Expressen TV

Jämför odds: