Speltips St Etienne – Monaco 19/3: Vinstläge

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2021

AS Monaco har förhoppningar om att slåss om en Champions League-plats och vill gärna bortaslå Saint-Etienne fredagen den 19 mars 2021.

Saint Etienne - AS Monaco

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ligue 1 har en toppstrid som är mer spännande än på flera år och anledningen till att så är fallet är att det i praktiken är fyra lag som i skrivande stund kan vinna ligan den här säsongen, men där tre lag har ett väldigt bra utgångsläge.

Lille – 63 poäng
PSG – 60 poäng
Lyon – 60 poäng
AS Monaco – 56 poäng

Med totalt sju poäng upp, men tre lag att gå förbi, är det inte dött lopp för AS Monaco redan, men man behöver vinna sina sista nio matcher för att överhuvudtaget ha chansen att vinna Ligue 1. Det är min fasta övertygelse.

Det är ingen omöjlighet, men fokus ligger primärt på att nå tredjelpatsen som innebär Champions League. Den plats man nu har, fjärdeplatsen, innebär ”bara” spel i Europa League under kommande säsong och den här klubben siktar högre.

Det återstår ett antal tuffa matcher, men mot ett lag som Saint-Etienne ska man gå för att vinna och ta tre poäng.

2-2 slutade det senast lagen spelade mot varandra, men sedan dess har man tagit stora kliv åt olika håll. Vi har ett AS Monaco som har gjort tredje mest mål i hela ligan och som har +18 i målskillnad mot ett Saint-Etienne som ofta framstår höglöst och som precis snittar ett mål per match.

AS Monaco går för vinsten

AS Monaco hade en stark trend med vinst, men föll mot Strasbourg på bortaplan i en svag insats, men studsade tillbaka med ett kryss i toppmötet med Lille, på hemmaplan, i den senaste omgången.

I mina ögon är det inget större fel på formen och så sent som för ett par veckor sedan slog man också Paris Saint-Germain på bortaplan. Det är ett kvitto på den höga förmågan som man har.

Saint-Etienne har bara sex poäng ner till kvalplats och det är klart att det finns en viss ångest kopplat till det.

Däremot är formen relativt skakig och det är inte et lag som radar upp vinster särskilt ofta. Mot topplagen har man också gått tungt.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, fredag 19 mars 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo