Speltips Strasbourg – PSG 10/4: Kniven mot strupen

Spelbloggare Publicerat: 10 april 2021

Tätt matchande till trots har vi svårt att se Paris Saint-Germain sumpa möjligheten att knappa in i toppen av Ligue när Strasbourg står för motståndet under lördagseftermiddagen.

Strasbourg - PSG

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det svänger om PSG, kan man lugnt påstå. Från tappad serieledning efter 0-1 i baken hemma mot nuvarande ettan Lille för exakt en vecka sedan, till att vinna borta över Bayern München i Champions Leagues slutspel senast – och nu den här matchen.

Enbart en sak duger här: att man vinner. Tre poäng skiljer upp till toppen av kullen och vi närmar oss på allvar slutspurten nu. Samtidigt väntar en livsviktig CL-retur nästa vecka. Gäller att förmå hålla flera bollar i luften just nu.

Försöka sätta stopp för PSG:s frammarsch ska alltså Strasbourg, som står stärkta av att spela på hemmaplan. Men räcker det? Onekligen råder en klar klasskillnad, spelare för spelare, och laget har varit nere och snuddat vid bottenträsket. Förra veckans 3-2-skalp borta mot Bordeaux har emellertid sett till att avståndet ner dit blivit allt mer bekvämt.

PSG fixar det

Ett skade-, avstängnings- och sjukdomsskjutet PSG. Spelare som Neymar, Marco Verratti och Mauro Icardi out. Dessutom med det täta spelschemat. Det är knappast optimalt när pressen är så uppenbar – här måste huvudstadslaget vinna. Punkt.

Detta till trots lockas vi av de siffror som dukas ut på PSG, fastän de droppat något sedan spelbolagens släppte oddsen.

När en så pass viktig match står på spel, med ett på pappret så pass mycket vassare PSG och en förmodad motivationsskillnad räcker 1,75 x insatsen utan tvekan till för att syna bortalaget att kamma hem tre friska poäng.

Oddset får vi av Betsafe, som erbjuder nya kunder en välkomstbonus om 100 kronor.

  Rygga spelet hos Betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner, rak tvåa
Odds: 1,75
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 17:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: